En dejlig overraskelse

Mandagsønsker

1 Sød blomstret kjole*/ 2 Mega skønne sneakers/ 3 Fint armbånd / 4 Sød kjole (perfekt over jeans)* / 5 Lækker luksus hue 6 Smuk strik / 7 Bløde strikbukser / 8 Lun lang cardigan*/ 9 Lækkert tørklæde / 10 Enkel hue / 11 Rå og lækker måtte/tæppe / 12 Vamset lænestol* / 13 Inspirerende bog / 14 Fineste glimmerstøvler / 15 Pæn poster / 16 Langærmet træningstrøje / 17 Fin og billig strik / 18 Lækre ruskindsstøvler / 19 Fin vase / 20 Lune vinter løbetights med lomme

Blæsende mandag & lune drømme

Bedst som jeg sad tidligere og skrev om hvor dejligt vejr det havde været i weekenden, og hvor skøn september kunne være, så begyndte det at blæse en hel del ude foran vinduet, og er på ingen måder lunt i dag kunne jeg mærke da jeg bevægede mig over for at handle. Næsten som om, at vejret på sin helt egen måde udemærket var klar over at weekenden var slut, og at det var mandag der stod for døren. Men ingen regn heldigvis – åh jeg hader regn! Er jeg den eneste?

I dag formår jeg simpelthen at give jer ugens mandagsønsker på en mandag – sæt lige kryds i kalenderen ik’ 😉 Og jeg ved godt at I blot for et par dage siden fik sidste uges mandagsønskeliste, men der kommer altså en frisk portion til jer her også. Der er heldigvis nok fristelser at udse sig rundt omkring haha.

Denne uge er jeg forelsket i et par fine kjoler, lune striktrøjer, bløde huer, fine støvler og lidt lækkert til boligen. Jeg er vild med den håndlavede lille måtte, som ville passe så fint ude på vores badeværelse. Den er fra CARE BY ME – et lækkert dansk brand, som jeg kun kan anbefale jer, at I tager et kig på. De vægter økologi og bæredygtighed meget højt, og det er noget lige for mig. Og så er de super søde og dygtige dem der står bag tillige. Jeg er så heldig at lave lidt sammen med dem engang i mellem, og jeg har selv flere af deres ting som jeg knuselsker.

Jeg vil også slå et slag for den fine strik her (den koster kun 249,-), og den vil se underskøn ud med denne blomstrede kjole* under tænker jeg. Lag på lag og dejligt loose – det er noget for mig!

Og så er det ved at være tid til at få opdateret min løbegarderobe. Jeg er blevet ret glad for H&M’s løbetights med lomme til  mobilen på siden, og nu har jeg set at de er kommet i en vinterudgave, som er med lange ben og lunere kvalitet. Dem må jeg eje. De fås både i sort og bordeaux – ret fine. Og så skal jeg have et par langærmede bluser til at løbe i også, og der har de også mange fine. Stor anbefaling til deres sportstøj herfra i hvertfald.

Har du fået fyldt din garderobe godt op med lune strik og hvad der ellers hører sig til i efteråret?

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dejlig overraskelse