Mandagsønsker

Familietid, yoga & pæne blomster

Regnvejr, ferie & genbrug

Så ramte vi fredagen inden efterårsferien, og jeg har fået et par meget våde børn hjem fra Trim dag. Eller motionsdag, som det hedder heroppe. Der hvor jeg kommer fra, kalder vi det Trim dag! Og hvilket vejr at skyde efterårsferien igang i – regn i stride strømme og håd blæst – stakkels unger der har løbet rundt, og været helt gennemblødte. Jeg håber ikke at Gro bliver syg igen – hendes sko og strømper var HELT gennemblødte. Snøft.

MEN nu er der dømt ferie og familietid til den store guldmedalje, og den skydes igang med uanede mængder af bland selv slik, da jeg lige har set at vores lokale Kvickly har tilbud i dag… Og så er man jo NØDT til det ik´? Så der går turen ned i eftermiddag, når jeg i samme stund lige skal ned og gøre min lille Kirppu biks (stand 116) klar til den sidste uges krampetrækninger inden min periode udløber efter ferien. Shit hvor jeg håber at der bliver solgt godt ud i næste uge når der er ferie – orker ikke at pakke så meget ned – for kom nok til liiige at fylde lidt for meget op her i starten af ugen. Man får jo lidt blod på tanden når det tikker ind på appen at der er gang i biksen haha 😉 Jeg har solgt meget pænt på de 4 uger jeg har haft standen nu – dog er den sidste uge ikke gået lige så vildt for sig som i starten. Men det er under alle omstændigheder gode lommepenge til når jeg skal til Paris med min mor ultimo november <3

I øvrigt, så er jeg er vild med tanken om, at så mange køber genbrug – der har stort set været sort af mennesker de gange jeg har været nede og rydde op på standen, og folk gik rundt med store kurve fyldt af både ting til boligen, tøj til dem selv samt vintertøj til ungerne. Den tankegang er sund, og bedre for miljøet. Så er du på de kanter, så kom da lige forbi stand 116 og hjælp mig med at tømme den og pas bedre på miljøet haha 😉

Bidt af en gal yogamåtte

I morgen skal jeg til et lille yogaevent, og det glæder jeg mig til. Jeg er blevet vild med yoga – det er det bedste jeg længe har gjort for mig selv. Jeg er stadig igang med at lære de forskellige stillinger, men når først jeg bliver lidt mere rutineret, så kan jeg også slappe endnu mere af forestiller jeg mig – og det glæder jeg mig til. Jeg er virelig overrasket over, hvor glad jeg er blevet for det, og jeg bliver bedre og bedre til, at slappe af og nyde roen. Tømme hovedet og trække vejret helt ned i maven. Nu drømmer jeg så om at tage på et lækkert yogaretreat et eksotisk sted når jeg engang vinder i Lotte – det må være den vildeste oplevelse og investering i krop og sind. Suk!

Det lille event i morgen, er en helt perfekt måde at starte den lille semi ferie op på, som jeg har med ungerne næste uge. Jeg skal ikke på kontoret, men arbejder hjemmefra mens vi er i sommerhus på Langeland med mine forældre og søster + børn. Det bliver såååå godt! Kim har ikke ferie, og bliver hjemme og holder skansen med hus og Anton – og det er nok alligevel lidt ferie, når vi andre ikke er der til at forstyrre 😉 Gad vide om jeg nogensinde får lov at have sådan en hel uge herhjemme (eller bare en weekend) HELT ALENE?! Det må alligevel være lidt rart, bare kun at skulle koncentrere sig om sig selv når man kommer hjem fra arbejde – bare en sjælden gang.

Finhed & en pæn vase

Jeg var til tandlægen inde i byen forleden, og i den anledning skal jeg alrid forbi H&M Home på Købmagergade. Jeg synes det er sådan en dejlig butik, med god inspiation og lækre ting. Da jeg trådte ind af døren blev jeg mødt af den smukkeste store buket af Hortensia, Pampasgræs, frøstande og græsser – og jeg var simpelthen nødt til, at tyvstjælde den idé og købe nogle blomster med hjem – som de jo også forhandler derinde. Og nu står der så en fin buket på mit spisebord – den I ser øverst i indlægget, og den er blevet så fin. Jeg havde en Pampasgræs herhjemme som jeg genbrugte, og buketten kunne godt lige have klaret en mere, men man må jo spare et sted ik 😉 Jeg manglede også lige en Hortensia mere for at den var fin, og heldig som jeg var, så ligger der er fin lille butik nede i gågaden, som har ret fine blomster – og hun havde lige en bdt. i næsten samme farve, som jeg hapsede. Nu skal buketten bare stå og tørre ind, og så får den et helt andet udtryk.

Inde i butikken stod buketten dog i den fineste store grå vase, men jeg synes ikke, at jeg lige havde penge til at købe den med hjem også. Men da jeg kom hjem fortrød jeg, og ville finde den online. Og sørme om den så ikke er på tilbud på webshoppen. Hvor heldig har man lov at være – så nu er den bestilt.

Det er vasen her hvis I kunne være interesserede – jeg siger jer, at det så flot ud i butikken, og den er ret stor, og dermed helt perfekt til en stor evighedsbuket eller fine Lærkegrene til jul.

Må I få en dejlig weekend, og til jer der er heldige og har efterårsferie, så rigtig god ferie <3

Psssst! Kan I huske den smukke hvide kjole jeg har med prikker, som I var vilde med? Den er nu kommet i nye farver – se lige denne her* WAU!

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsønsker