Oktober planer

Mandagsønsker

1 Fin plakat / 2 Lækkert stribet sengetøj / 3 Sød maxikjole / 4 Lun lang strik / 5 Blød luksus plaid 6 Smukke glimmerstøvler* / 7 Skøn glimmerkjole* / 8 Fin og elegant top* / 9 Sød lang skjorte* / 10 Sød strik med prikker* / 11 Yndlings hyggebluse* / 12 Skønne pallietbukser* / 13 Casual mom jeans / 14 Mildt soyavoks duftlys / 15 Rå og lækker strik / 16 Fede støvler* / 17 Favorit afslapningsbukser*

Stilhed, strik & glimmer

Beklager endnu engang stilheden, men der har simpelthen været lidt for meget at se til ovenpå en uge med Gro syg, så bloggen her, har været sidste prioritet. Men nu må det gerne snart vende, for savner at dele små glimt herinde, og sludre om løst og fast.

Vi tæller pt. ned til efterårsferie som vi skyder igang i weekeden – jeg glæder mig eventyrligt meget. Det bliver så rart med en uges pause fra hverdagen, og selvom de har lovet regn i massive mængder, så skal det nok blive godt!

Jeg starter lige blidt ud med et mandagsønske indlæg, som I har været snydt for i sidste uge samt i mandags – og der findes ellers så meget skønt lige fortiden rundt omkring, så det var svært at begrænse sig. Men her kommer de – der er både lidt til boligen, glimmer sager (måske oplagt til julefrokoster lige om lidt), og så lun strik. En blandet landhandel, men det gør dem ikke mindre fine. Især strik har jeg et svagt punkt for lige pt. men det har nok noget med årstiden at gøre.

Se bare lige denne søde strik her eller denne– begge ovenikøbet til at betale. Og så denne her i den lidt dyrere ende, men mega skøn. Suk, hvor jeg elsker strik. Har I det også sådan?

Ellers så vil jeg ikke holde så meget på jer længere. Jeg har lige et par småopgaver der skal klares inden endnu et afsnit af Peaky Blinders på Netflix ruller over skærmen. Den er for vild den serie! Kæmpe anbefaling (endnu engang)

Må I få en dejlig onsdag aften <3

Pssst! Tjek i øvrigt lige det vilde udsalg her med op til 70%…*

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oktober planer