Halloween udklædning

Oktober planer

Oktoberplaner, voksentanker & kastanjehygge

Glædelig 1. oktober.

Den første rigtige efterårsmåned i mine øjne da det er nu, at det for alvor begynder at blive både mørkere, køligere og vådere. Det er blevet tid til at finde regntøj og gummistøvler frem, men det samme gør sig heldigvis gældende for de levende lys, hyggelige projekter og de lune plaider.

Tiden går stærkt lige nu. Jeg synes netop at jeg har udgivet indlægget med septembers planer til jer, og så er der alligevel allerede gået en måned.  Inden vi får set os om, er det 1. december og det første lys i adventskransen har allerede været tændt, ligesom de første låger i chokolade julekalenderen er åbnet og spist.

Det skal dog lige siges, at jeg næsten har brugt en små 14 dage i september på at være syg og at komme ovenpå igen – det er en hård nyser den virus der er i omløb pt. og jeg håber ingen af jer derude bliver ramt. Herhjemme er  Gro desværre ramt de her dage, manden var i sidste uge – så vi mangler kun at Harald bukker under – krydser fingre for at det ikke er tilfældet…

September har udover dårligdom, været en dejlig måned. Jeg har fået sat flueben ved nogle af de ting jeg havde planlagt for måneden, og det er i sig selv en tilfredsstillelse. Min plan var, at jeg henover efteråret skulle gøre noget godt mig selv, og det er jeg i fuld gang med. Jeg dyrker yoga en gang om ugen, løber 1-2 gange, har meldt mig ind i et træningscenter hvor jeg kan styrketræne (det skulle være så sundt når man nærmer sig de 40…), jeg nyder tv hygge om aftenen med min mand, får struktureret min arbejdsdag mere effektivt og prøver at spise mindre chokolade. Og jeg bliver bedre og bedre. Jeg har i den grad forsømt min krop, og jeg kan mærke den er helt svag, og derfor har jeg sat ind nu som så mange af jer også har bidt mærke i på Instagram. Det nytter ikke noget, at stå om et par år og så er den helt gal igen. Jeg mangler dog stadig at pleje min krop lidt mere sådan ren skønhedsmæssigt – bare det at barbere ben løbende eksempelvis, pleje mit hår eller snuppe en ansigtsmaske ville gøre underværker 😉

Men må skridt ik’? Rom blev jo ikke bygget på en dag.

Det der selvstændige liv

Rent arbejdsmæssigt har jeg været lidt i syv sind den sidste tid. Er det her selvstændige liv noget for mig, eller skal jeg overveje om det at finde et fast job er bedre? Det er lidt tunge og svære tanker, men der er jo heller ingen der har sagt at livet skulle være let. På den ene side, er det skønt at være selvstændig med den frihed det medfører, men på den anden side er det usikkert økonomisk i hvertfald med de opgaver jeg har pt., hvilket jeg kan mærke spiller en ret stor rolle for mig lige for tiden.

Men nu hvor jeg får struktureret min arbejdstid lidt bedre, så burde der være plads til at lave lidt mere konsulentarbejde om ugen, og derved få lidt flere penge i hus. Jeg har som sådan aldrig rigtig råbt så meget højt om det herinde, eller brugt mine kanaler til at søge jobs, men det kunne jo faktisk være at det var en god mulighed, for at se om der var nogen der kunne bruge sådan en som mig et par dage om ugen til diverse opgaver. Man ved jo aldrig om man er heldig vel?

Nå, nok om det, nu står oktober for døren, og med en efterårsferie i sigte, kan det kun blive en dejlig måned.

Må oktober blive dejlig for dig <3

Oktober byder på:

» Mere yoga. Jeg er kæmpe fan. Det skulle jeg have gjort for længst.

» Efterårsferie med mine søde forældre, søster og alle ungerne. Shit jeg glæder mig! Blot 1 uges sommerferie til mig blv det til, så denne efterårsferie er yderst tiltrængt. Vi skal i sommerhus på fyn – et sted vi har været et par gange da ungerne var helt små. Der er så dejligt. Vores mænd bliver hjemme, så der er dømt ren hygge med forældre, børn og børnbørn <3

» Kastanje- samt blad hygge. Gro og jeg har allerede været lidt igang som I kan se på billederne, men vi skal lave endnu flere fine kastanjedyr og edderkoppespind. Og mon ikke også at vi skal lave de søde og sjove blade her, som vi før har lavet. Harald gider ikke rigtig mere – han er bare blevet teenager nu 😉

» At sætte en masse tulipanløg samt andre forårsløg – nu er det sidste chance. Har ikke nået det endnu…

» Klargøring til vinter i haven. Havemøblerne skal ind, krukkerne flyttes og de sydlandske træer pakkes ind (det kan du læse om her – I er stadig mange der spørger)

» Lave marmelade ud af vores Aroniabær samt æbler. Det er også ved at være sidste udkald til at få dem plukket.

» Hyttetur med Gros klasse. Det både glæder jeg mig til samt gruer lidt for 😉 Men det skal nok blive godt. Det er deres første hyttetur, så bliver spændende!

» Måske spise lidt mindre sukker. Sidste år havde jeg sukkerfri oktober – og det var faktisk ret fedt. Kroppen takkede mig for det. Og så her et år efter, sidder man her igen. Bliver jeg aldrig klogere? Se resultatet af en måned uden sukker her.

» Få fyldt det sidste op nede i Kirrpu, så jeg kan få ryddet ud i gemmerne! Sidste måned spurgte jeg, om I kunne anbefale et loppesupermarked, så jeg kunne komme af med noget af alt det jeg ikke fik solgt i løbet af loppemarkedsæssonen. En del sagde Lidkøb på Østerbro, men flere anbefalede også Kirrpu. Og sådan en har vi her i Frederikssund. Og to søde piger jeg kender her fra byen, sagde at det var smart at bo tæt på, så man kunne rydde op og ordne dernede, hvorfor jeg sprang til og bookede en stand! Har haft den i små 2 uger, og har solgt ret godt indtil videre til min store overraskelse. Meeeen nu skal den lige have en omgang til inden min lejeperiode udløber her efter efterårsferien. Jeg har stand 116 hvis nogle skulle være intereserede 😉

» Til Italiensk aften hos Cahetu. Vi holder et arrangement med lækre italienske delikatesser og hygge i stor stil. Du kan læse mere lige her – det kunne være hyggeligt hvis du kom 🙂

» Få styr på efterårsgarderoben. Begge unger mangler jeans/bukser, og Harald nogle hoodies. Harald er ret glad for de her bukser – måske I kan bruge det tip til jeres egne drenge. De er ikke så dyre, og pæne, og Gro er især glad for dem her. De er da også for cute med det på knæene. Og så har de en god pasform når man har så lange og tynde ben som hun har (suk). Jeg selv mangler et par pæne støvler til hverdag. Har overvejet disse* – er de ikke meget fede?

Hvad med jer? Har I nogle spændende planer I vil dele med mig?

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halloween udklædning