5 små tidlige jule musthaves

Weekend

Weekend & snotnæser

Jeg ville blot lige tjekke hurtigt ind og ønske jer en rigtig dejlig weekend.

Tænk at vi tager hul på den sidste weekend i oktober måned, og at det allerede er på søndag at vi stiller om til vintertid. Det er nogle gange uhyggeligt så hurtigt som tiden flyver! Om 2 måneder er juleaften overstået, og nytåret, hvor vi nu skal hoppe fra sofaen og ind i et smukt og rundt år 2020, er rykket nærmere. Og særligt når man i perioder har mange ting der fylder oppe i hovedet, så løber tiden endnu hurtigere, og det kan derfor være svært at følge med. Den ene dag tager bare den anden, ugerne går og månederne ligeså. Sådan en periode er jeg inde i lige nu, men mit liv er fuld af gode ting, og jeg føler mig taknemmlig og værdsat.

At vi så stadig er ramt af den forbandende virus der florerer, og jeg snotter helt sindsygt på 3. uge og Harald har været hjemme fra skole hele ugen, det er så en helt anden snak 😉

Anyway, nu er det fredag! Tæpperne ligger klar i sofaen, dejen til burgerbollerne er lagt og Vild med dans ruller over skærmen.

Alt er godt <3

God weekend!

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 små tidlige jule musthaves