BookBeat - tusindvis af historier til dine øregange + GRATIS gave!

Bonjour paris

Forlænget weekend i Paris

Lige en lille hilsen fra s-toget på vej til Nørreport, hvor jeg skal mødes med min mor der kommer ind med toget fra Lolland. Sammen derfra tager vi videre i lufthavnen, hvor vi sidst på formiddagen flyver mod Paris. Endelig kom dagen, hvor vi skulle afsted!

Jeg har glædet mig helt eventyrligt meget, og det bliver den perfekte afslutning på en travl men skøn og produktiv uge. Der er virkelig gang i den lige for tiden, hvorfor I som tidligere nævnt også er lidt forsømte – men jeg vender stærkt tilbage. Hvis I i øvrigt missede indlægget om, hvorfor jeg skal til Paris med min søde moar – så kan I læse det lige her.

Jeg glæder mig afsindigt meget til at se Paris i juleklæder, hygge med min mor på tomandshånd og spise uforskammet mange croissanter. Det hører sig vel med ik’? Jeg er dog spændt på at opleve byen på denne årstid, når jeg før kun har jaft fornøjelse af byen henover foråret og sommeren. Men jeg har læst mig til, at der findes en del fine julemarkeder, så dem skal vi selvfølgelig på jagt efter, så godt som min mors fødder nu tillader <3

Når jeg er retur igen, har jeg endnu en travl uge foran mig, som udover arbejde byder på en del forberedelser til 1. december & 1. søndag i advent – vildt at vi allerede er derhenne altså – børnefødselsdag for Gro, kampagner her på domænet samt en tur i skønne og smukke julede Tivoli.

Det er altså en dejlig tid vi går i møde – glæder mig!

Jeg håber at I får en SKØN weekend med dem I har kær – jeg vender stærkt tilbage næste uge.

Kram

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BookBeat - tusindvis af historier til dine øregange + GRATIS gave!