Partytime

Mandagsønsker

1 Lækker cardigan / 2 Sød strik med prikker* / 3 Lun oversize strik / 4 Inspirerende bog med tørrede blomster / 5 Smuk mistelten / 6 Blødt lunt sæt / 7 Lang og lun strik med krave / 8 Luksus tørklæde / 9 Smuk gylden blazer*/ 10 Yndigt natsæt /11 Sødt lunt nattøj / 12 Fine stiletter i bordeaux / 13 Fine kræmmerhuse* / 14 Feminin rosa cardigan / 15 håndlavet måtte / 16 Smuk pude / 17 Sød klokke / 18 Smukke gyldne bukser* 

Lune, bløde & festlige mandagsønsker

Så blev det tid til lidt mandagsønsker igen. Jeg ved godt at jeg forsømte jer i sidste uge, men den uge var craaaazy, og jeg hiver stadig efter vejret oven på den samt fødselsdagsfejring hele weekenden 😉

Der skal til at være (noget mere) struktur på indlægene her på siden, og det glæder jeg mig helt vildt til – her har været alt for lidt aktivitet, men det ændrer sig nu (og denne gang mener jeg det haha)

Lad mig endelig vide, om der er noget I savner eller har ønsker til, så tager jeg det med <3

Ugens mandagsønsker byder på lidt lune sager, da jeg synes det er vanvittigt koldt og vådt udenfor – men vi har selvfølgelig også ramt november, så vi kan nok ikke længere komme uden om lun strik, vanter, overtøj, støvler samt nattøj under dynen. Og så har jeg fundet lidt festlige sager frem – I var ret så vilde med indlægget her med fine glimmersager på budget – så I får lige lidt mere festivitas 😉

Jeg er vild med det gyldne suit*, som jeg godt gad have på juleaften – tilsat de fine bordeaux stiletter, som har en ret sød detalje i kanten (og en god pris).

Der er også lidt fine sager til boligen samt lidt julepynt – det er snart den tid. YAY!

Jeg håber I alle må få en SKØN uge – her står den på (mere) fødselsdagsfejring både i dag hvor manden min fylder år, og når Harald bliver teenager (gisp) i morgen…

Kram til jer

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Partytime