Mandagsønsker

Mandagsønsker

1 Smuk, enkel og sort kjole / 2 Lækker strik / 3 Fin blondekjole / 4 Prikket maxikjole*5 Rå støvler / 6 Fint julepynt / 7 Lækker nederdel / 8 Prikket Ganni kjole / 9 Smuk shopper / 10 Yndig pyjamas /11 Luksus adventskalender / 12 Fine kagedåser* / 13 Fin træningstop / 14 Prikket feminin kjole* / 15 Lækker pude* / 16 Festlig kjole* / 17 Kjole med nitter (billig!) / 18 Lækker ansigtsmaske / 19 Seamless træningstights / 20 Cool Falcon sneakers

Mandagsønsker på en onsdag

Så nåede vi allerede halvvejs i denne uge, og lettere forsinket (igen igen) får I her ugens mandagsønsker på denne dejlige onsdag.

Jeg har  simpelthen haft så travlt i sidste uge og henover weekenden med fejring af vores store dreng som nu er teenager – mere om det en anden dag. Og de første par dage af ugen her, er blevet brugt på arbejde. Både ude i det virkelig liv med spændende ting, men også her på domænet hvor jeg har arbejdet på lidt forskellige indlæg til et par kampagner.
Dejligt når der er lidt gang i min lille sidegeshäft <3

Endnu engang har jeg fundet forfærdeligt mange fine sager frem til jer, og jeg er svært begejstret for det hele selv må jeg indrømme. Jeg er vild med både den sorte oneshoulder kjole, som er virkelig fin til prisen, samt de prikkede kjoler! Kunne godt bruge en fin kjole til fest (håber stadig på at jeg engang bliver inviteret til en sådan haha) og et par mere hverdagsagtige* som jeg kan bruge med en lun strik over. Måske jeg skulle forkæle mig selv lidt. Har faktisk fået mit Kirppu salg udbetalt i går, så der er pt. plus på kontoen – hurra siger den selvstændige uden fast indtægt 😉

Anyway så skal pengene dog bruges på min Parisertur med min mor i næste uge, men en enkelt kjole gad jeg godt have med i kufferten. Ligesom jeg virkelig mangler noget lækkert træningstøj, og der er jeg vild med det beige sæt, som ville være perfekt til yoga og styrketræning. Nuvel med en sweatshirt udover – for hvis ikke det var nødvendigt, så behøvede jeg ikke træne 😉

Flere af jer har efterspurgt inspiration til julegaver til rimelig penge, og jeg skal nok lige se om jeg kan nå sådan et indlæg inden for den nærmeste fremtid. Men ellers kan man evt tage et kig under kategorien mandagsønsker – der er masser af inspiration i alle prisklasser indtil jeg får fingeren ud af startkanalen hihi.

Kære Julemand – jeg kunne i hvertfald godt ønske mig en af hver ting på collagen her…

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsønsker