December

Et nyt kapitel

Et farvel & et nyt kapitel

Jeg har glædet mig til at dele dette indlæg med jer. Af flere årsager.

Først og fremmest fordi jeg er mega taknemmelig, glad og (hvis man må sige det) også lidt stolt af mig selv. Men også fordi, at det giver en forklaring på min stilhed herinde den sidste tid – ja og også på de sociale medier faktisk. Og stilheden den har I i den grad allerede bemærket, og det har min statistik for bloggen også. Tallene (dem som jeg kun selv kan se) taler for sig selv, men smilet derimod er helt i top, og det er trods alt det vigtigste.

Sagen er, at jeg har fået et nyt job.

Bum. Så blev det officielt.

I ved at jeg de sidste 3 år har arbejdet hos Cahetu, og elsket det! Det sidste halvandet år dog kun som konsulent med blot 12-15 timer ish om ugen, og med et par efterhånden store børn, som ikke længere er ligeså afhængige af deres mor som de tidligere var, og en mand der ikke længere har samme rejseaktivitet samt en ligeså lang arbejdsuge på job, er det nu muligt at jeg kan prioritere lidt anderledes. Komme lidt ud af min ellers dejlige og højt værdsatte “mor-skal” og gøre lidt mere for Maria. Og det er nu blevet en realitet.

Jeg har sagt farvel til de sødeste piger hos Cahetu, som har givet mig så meget med på vejen, og det vil jeg altid være meget taknemmelig for. Både Camilla og Helle betyder begge meget for mig, og vil altid gøre det <3

Og hvad skal jeg så nu

De sidste 7-8 måneder har jeg arbejdet en enkelt dag om ugen som konsulent for et firma der hedder CARE BY ME. Det har jeg nævnt for jer før, som nogle af jer måske husker. Et brand, som blandt andet laver de lækreste cashmere styles, og hvor bæredygtighed samt social ansvarlighed står deres hjerte meget nær, hvilket lige er i min ånd.

Og jeg er så heldig at CARE BY ME synes, at vi skulle lege endnu mere sammen, således at jeg nu er fastansat hos dem. Og jeg er SÅ glad. Glad helt ned i maven, og føler mig meget meget heldig.

Det er altid hårdt at starte op på noget nyt, og det har naturligvis taget alle mine resourcer – men på den gode måde. Nu begynder en helt ny hverdag med to fantastiske mennesker, der arbejder med det de brænder for, det fedeste kontor i København og en Maria der har fundet frem til det hun er god til her i livet. Og det er en dejlig følelse.

2020 bliver et fantastisk år. Det kan jeg mærke <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

 • Hvor er det fantastisk Maria! KÆMPE tillykke. Det mærke er jo helt fantastisk – hustruen lever i deres cashmere (så meget hun kan). Jeg glæder mig til at følge med – og er dog sikker på at du bliver ligeså optur til dette som dine tidligere jobs. Kæmpe High FIVE! Kram og god jul! A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Tusind tak for din søde besked Allan – jeg er også meget meget glad! Og ja, man bliver svært afhængig af den cashmere 😉

   Godt nytår til dig og din dejlige piger!
   Kram.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

December