Et nyt kapitel

Glædelig jul & et tak

Julehilsen & juleferie

Selvom vi forlængst har danset rundt om træet, pakket gaverne op og forspist os i julemad, så vil jeg nu alligevel benytte lejligheden til at ønske jer kære læsere en rigtig glædelig jul.

Jeg håber at I alle har haft en rigtig dejlig juleafteb samt nogle skønne juledage med dem I har kær, og at de af jer, der lider af savn til enten familie, bekendte og venner, har formået at komme igennem højtiden på trods <3

Vi selv har haft en dejlig jul på Lolland hos mine forældre, efterfulgt af julefrokost hos Kims familie, og nu nyder vi juleferien herhjemme inden hverdagen starter for ungerne og jeg d. 2. januar – Kim har ferie indtil d. 6. januar det heldige asen. Men jeg klager ikke – for første gang i mange år har jeg haft HELT fri – en mærkelig, men også meget rar følelse.

Tak

Jeg vil også benytte lejligheden til at sige tak for de søde beskeder jeg har fået på det sidste indlæg.

Jeg glæder mig eventyrligt meget til 2020, og til bl.a. at få struktureret min nye hverdag, således at der kommer mere tid til bloggen her – for I har været noget forsømt. Jeg skal blive bedre til, at tiden ikke bare smelter sammen, og løber ud i sandet, og så skal der nok blive tid til det hele. Jeg har en god fornemmelse i maven.

Jeg har et par forskellige indlæg på hånden til jer. Bl.a drømme og intentioner for 2020, mandagsønsker sale edition og en opdatering på min tandretning med Invisalign. Så bliv gerne hængende hvis du stadig læser med trods lidt udfald her på domænet.

Kram fra mig

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et nyt kapitel