Glædelig jul & et tak

Mandagsønsker – sale edition

1 Smuk, enkel og sort kjole / 2 Glimmer støvler* / 3 Fed barstol / 4 Sødt salt & pebersæt5 Fin maxikjole* / 6 Sød prikket kjole* / 7 Chanel bøger / 8 Festlig pallietkjole* / 9 Cool Falcon sneakers / 10 Fed champagnekøler /11 Stor Kubus stage / 12 Klassisk standerlampe / 13 Gylden blazer* / 14 Lækker håndsæbe / 15 Gyldne bukser* / 16 Lækker luksus jakke / 17 Fin dunjakke / 18 Skønne glimmer stiletter / 19 Smuk ring* / 20 Lune vinterstøvler

Mandagsønsker – udsalgsfavoritter

Som lovet, hermed mandagsønsker sale edition. Der har ved faktisk heller ikke været nogle mandagsønsker siden medio november, så forstår egentlig godt at I efterspørger dem. Jeg lover at jeg nok skal komme med dem hver uge fremover – det er nu ret hyggeligt at lave, og dejligt at vide at I bliver inspirerede derude.

Denne gang er ALT på collagen at finde på udsalg! Mellem 20-60 % sparer du på alle de viste lækkerier – ikke dårligt vel? Nogle af tingene har jeg vist tidligere, og nu er der altså penge at spare på dem, hvis du endnu ikke har fået købt din favorit.

Jeg selv skal 99 % sikkert have klikket de fine Adidas sneakers hjem – de er med hele 40% rabat, og det kn min pengepung godt lide 😉 Ligesom de populære Angulus støvler gerne måtte flytte ind, og overtage pladsen fra mine gamle Ganni. De fås ligenu med 30%, og jeg ved at jeg vil takke mig selv næste vinter, når jeg kan hive dem frem af skabet…

Jeg drømmer også om kjoler – det kan man vel aldrig får for mange af – og de er skønne nu men enten jeans eller strømpebukser under, samt en rå strik over, samt bare ben og sandaler til sommer. Win win! Min kjole pusher har et vildt udsalg lige nu*, og der er MANGE fine sager!

I lang tid har jeg tænkt over at jeg gerne vil have en rå bænk bag sofaen i stuen, men desværre ikke fundet den helt rigtige endnu. Har ledt og ledt på sommerens markeder. Men faldt lige over denne (som også er på udsalg) – måske den kan gå an?

Har I fået shoppet noget lækkert udsalg allerede? Jeg er igang med at kigge på lidt forskelligt til ungernes skabe. Hvis tiden er til det, så viser jeg lige lidt af mine udsalgs favoritter til ungerne frem.

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig jul & et tak