Weekendhilsen

Farverigt indslag

Bæredygtig blå lykke

Bum. Udsalgsfælden klappede og i den lå jeg….

Sidste weekend skulle jeg egentlig bare lige ned og have nogle blomster i min lokale hyggelige biks, og et smukt forbi en butik og kigge på et par støvler jeg havde set online som var på tilbud. Og mens jeg stod dernede og kiggede på støvlerne, som desværre ikke havde den helt rigtige farve (det er dem her jeg sukker lidt efter), var der noget blåt der kaldte på mig ovre fra bøjlestangen… Kender I det?

Jeg havde faktisk helt glemt den fornemmelse, da jeg stort set altid (de relativt få gange det efterhånden sker faktisk) shopper online. Men jeg måtte lige kigge nærmere på den blå skønhed der havde fanget min opmærksomhed, og da jeg prøvede den oversize maxikjole i den klare blå farve, som min mor altid har sagt klæder mig, blev jeg lidt forelsket.

Og som I ved, så eeeeeelsker jeg maxikjoler –  er ikke god til ting der sidder for tæt, og med et prisskilt der viste 50% slog jeg altså til. Man skal også huske at støtte de lokale, ligesom jeg støtter søde Anja her* når hun har noget der frister.

Og faktisk bliver blå en af forårets og sommeren store farver, så det var jo et sandt kup 😉

Den kan både bruges med strømpebukser og støvler her nu, sneakers (dem jeg lige har købt – okay nu lyder det som om jeg shopper meget, men det gør jeg altså ikke haha, passer fint til tror jeg) samt bare tæer og shangies til sommer. Win win!

Men ret vildt for mig faktisk at købe noget så farverigt – men nogle gange skal man prøve noget nyt ik’?

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekendhilsen