Tanker, håb og drømme for 2020

Mandagsønsker

1 Smuk, enkel og sort kjole* / 2 Fede korte støvler / 3 Smarte yogastrømper / 4 Skøn prikket kjole5 Pæn poster / 6 Sød strik med pufærmer / 7 Fin holder til blyanter f.eks.* / 8 Forårsfine sneakers / 9 Sød neglelak / 10 Pink strik /11 Fin skjorte/kjole / 12 Smart neglelakfjerner / 13 Fin nederdel / 14 Pæneste forårsstel / 15 Fede læderbukser / 16 Sødt natsæt / 17 Fin skjuler* / 18 Sødt undertøjssæt* / 19 Fede støvler / 20 Skøn casual bluse / 21 Smart topcoat / 22 Mom jeans

Og så gik der lige et par uger

Bedst som jeg lovede jer, at der kom nye boller på suppen mht. indlæggene her på domænet, så gik der pludselig 15 dage uden livstegn. Ak. Der er travlt ude i det virkelige liv, og I er derfor lidt forsømt. Så i stedet for at love en masse, så vil jeg blot stræbe efter at kigge lidt mere forbi når tiden lige er til det. Så undgår jeg den dårlige samvittighed, der hurtigt trænger sig på – og den er heller ikke god for noget som helst er jeg blevet enig med mig selv om.

Men nu bryder jeg altså stilheden med endnu en omgang mandagsønsker, som jeg håber I har lyst til at kigge med på.

Ugens fristelser & stor begejstring

Jeg synes selv der er nogle fine sager på collagen denne uge, og især både sneakers samt et par af støvlerne står højt på min prioriteringsliste. Nu hvor jeg skal arbejde lidt mere ude af huset kræver, det altså liiiiidt mere end et par jogginbukser og dertil hørende tykke lune sokker – og lad os bare indrømme, at det er er nok det netop mit klædeskab er lidt i overtal af haha. Så jeg drømmer altså således om noget nyt fødtøj, et par nye jeans, et par basis bluser, lidt lækker og lun cashmere fra arbejdet selvfølgelig samt enten et en kjole eller lang nederdel som kan bruges til overdelene. Det må være min agenda de næste par måndeder at få samlet lidt ind – og heldigvis finder jeg jo en masse fine sager frem hver uge til mine #mandagsønsker.

Jeg har fundet nogle ret fine nederdele hos H&M den sidste tid, som jeg ikke har nået at få fingrene i desværre, men overvejer om jeg skal skynde mig at klikke en af de her hjem. Den lidt vovede i farven (pink bliver et kæmpe hit tilsyneladende) eller denne lidt mere dæmpede udgave… Hvad siger I?

Og som der var en del af jer der bemærkede på Instagram sidste uge, så har jeg fået en smart Le Mini Macaron maskine i julegave. Dejligste julegave fra mine søde niecer <3 Så nu kan jeg lave fine negle selv – uden at gå til en dyr negledame. Jeg bider negle normalt, så det at have gellac på, det hjælper en hel del. Men har ikke råd til at forny det hele tiden desværre. MEN nu kan jeg lave det herhjemme – det er SÅ smart! Jeg skal dog liiiige øve mig lidt på finishen kan jeg se – men hey – øvelse gør mester!

Mit startkit er faktisk på udsalg lige nu – det er en god pris synes jeg, og så er du godt kørende. Jeg drømmer om at udvide med et par fine forårsfarver – bl.a. denne Créme Brûlée, samt topcoaten så det holder endnu længere. Jeg er fan!

Jeg må også lige fremhæve Kählers nye fantastiske fine Poppy forårsstel – ej men jeg dør lidt! Det må jeg bare eje. Godt jeg har fødselsdag i juni – så er der noget til ønskelisten. Er det ikke bare smukt?

Må I få en dejlig uge <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

 • Alle pumaer i det design, elsker jeg – har dem selv i sort, mint og pink, og er forelsket i alle de nuancer, man kan få 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Ja de er bare så fine. Overvejer kraftigt at klikke dem hjem 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanker, håb og drømme for 2020