Mandagsønsker

Weekendhilsen

Weekendplaner, NYC & mavevirus

Så ramte vi min absolutte yndlingsdag på hele ugen – nemlig fredag!

Jeg elsker den ro netop fredagen emmer af – dagen hvor man har en dejlig weekend at se frem imod, og dagen hvor man får lukket arbejdsugen ned. Sidstnævnte er noget helt nyt for mig, og det føles så skønt, at det ikke er et must at arbejde i weekenden længere – så er det kun hvis der er noget jeg gerne vil skrive herinde det kan blive til. Og det er ret hyggeligt nu at have tid til den slags – jeg skal bare lige give mig selv tiden til det.

Fredagen bliver lidt anderledes end først planlagt, da vi skulle have været til nytårskur i Haralds nye klasse, som vi faktisk rigtig gerne ville have været en del af, men måtte aflyse pga. sygdom (Harald har fået en mavevirus og været hjemme over en uge nu. Suk). I stedet kravler vi alle 4 i sofaen og storhygger under tæpperne mens regnen slår på ruden – og det elsker vi. Faktisk er det stort set sådan at vi tilbringer alle vores fredage. Vi er nogle hyggetrolde herhjemme… Og alligevel drømmer jeg altid om fine stilletter som disse og en glimtrende smuk kjole som denne – er der ikke snart nogen der holder en fest så jeg kan komme ud af sofaen og det bløde tøj 😉

I morgen aften skal jeg ud til min veninde som er græsenke de her dage og det bliver hyggeligt!

Har ikke set hende længe, så det er tiltrængt – og måske vi så småt skal til at starte på planlægningn af vores tøsetur til NYC i foråret. Oh yes. Can’t wait! Vi har 20 års jubilæum som veninder i år, og hvilken måde er bedre at fejre det på end hygge i New York? Ja, jeg kan ikke komme på nogle…

Den sidste tid har været travl med messe iført bløde lækkerier som I kan se herover, og det har været spændende. Det var en dejlig tur til Hamborg, og jeg må indrømme at jeg faktisk nød at have lidt Maria tid når jeg var hjemme fra messen på hotellet om aftenen. Det at kunne sove igennem om natten (Gro sover lidt skidt for tiden desværre), ikke skulle lave mad, madpakker, rydde op osv – men blot tænke på hvad jeg skulle spise til aftensmad, og om jeg skulle tage karbad eller se Netflix i sengen – eller om jeg skulle gøre begge dele bare fordi jeg kunne 😉

Suk. Det var tiltrængt ovenpå en travl tid.

Ellers er der ikke rigtig sket noget vildt herhjemme. Den nye hverdag er så småt igang, og jeg prøver at få oprettet en god rytme så der også er  tid til at jeg får sat tid af til at løbe en tur eller tage ned at træne. Kan mærke det er ret så vigtigt at komme igang igen, så det skal prioriteres. Også hvis de ekstra 5 kilo fra december skal af 😉 Lidt mindre chokolade, og lidt mere rigtig frokost – f.eks. min avokadomad som jeg spiser 4 ud af 5 hverdage til frokost haha. Det er så dejligt nemt! Og det var i heldigvis flere der synes da jeg flashede den på Instagram på rigtig blogger manér 😉

Hvorom alting er, så ville jeg egentlig bare ønske jer en rigtig god weekend!

Håber at den bliver rar – måske fyldt med en fastelavnsbolle eller to. Jeg drømmer om at smage en Semlor, men så skal jeg igang i køkkenet da de ikke fås heroppe – og desværre er det kun mig der sådan rigtig er til den slags bagværk herhjemme (ja I know meget mærkeligt) og så gider jeg ikke bage dem.

Pssst! Jeg kom altså til at bestille dem her fra ugens #mandagsønsker… Er de ikke fine?

God weekend <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsønsker