Ren terapi

Mandagsønsker

1 Fineste glimmerkjole / 2 Lækker serum / 3 Casual overall / 4 Sød strik* / 5 Pæn body / 6 Lækkert cashmere tørklæde / 7 Enkel bordlampe / 8 Fin cowboynederdel / 9 Sød kjole / 10 Feminin cardigan /11 Fedt bælte / 12 Smart badedragt / 13 Sødt natsæt/homewear / 14 Fineste kjole / 15 Inspirerende bog / 16 Fede flade slippers / 17 Cool brede jeans / 18 Skønne sandaler / 19 Transperant regnfrakke* / 20 Fin figur* 

Pastelfarvede mandagsønsker

Så ramte vi februar måned, hvilket betyder at vi er en smule tættere på forår nu – yay! Og jeg må indrømme at det er kommet en smule til udtryk i ugens mandagsønsker, som er i pæn overvægt af  både pastelfarver og forårsfornemmelser.

Suk – jeg glæder mig virkelig til forår, for når vi ikke har udsigt til hverken frost eller sne, så er vinteren ret så kedelig i mine øjne. Og det hele minder lige nu mest af alt som efterår med regn og blæst, hvilket jeg på ingen måde er fan af. Men af den årsag har jeg kastet min kærlighed på denne fede regnjakke* – og det ville nok være et særdeles fornuftigt køb faktisk… Et af de mere praktiske og lovlige køb måske 😉

Ellers byder ugens ønsker på fine cardigans – en lidt mere grov af slagsen men i en skøn farve samt en skøn blød luksusudgave, fede brede jeans – har også luret lidt på disse ret fine, som der ikke var plads til på collagen – fine kjoler, sandaler og en masse andet. Jeg overvejer om dette hyggesæt (flere farver) vil være godt til min ugentlige yoga aften, da jeg af og til har lyst til at have noget mere løst på. Måske det må komme an på en prøve, og ellers kan jeg jo tulle rundt i det herhjemme 🙂

Jeg drømmer om at bruge februar måned til at få sorteret lidt mere ud i skabene herhjemme. Både hos ungerne og jeg selv, så jeg kan få et overblik over hvad der evt. mangler, og hvad der skal sælges når jeg til foråret endnu engang har en Kirppu biks. Samtidig kan jeg fornemme på min garderobe under sådan en oprydning, hvad jeg mangler til hverdagsbrug (mangler virkelig en god basisgarderobe udover blødt tøj haha) og hvad jeg derfor skal investere i dette forår.

Umiddelbart tænker jeg et par kjoler, flade sandaler, brede jeans, en lun strik og lidt tilbehør. Så er jeg godt kørende tror jeg. Jeg synes dog der er så forbandet meget fint lige for tiden, så det er med at vælge ud og holde hovedet koldt. Det er hverken godt for miljøet eller pengepungen at shoppe løs 🙂

Håber I får en dejlig uge – er det kun mig der higer lidt efter forår? <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ren terapi