Mandagsønsker

Weekendhilsen


Havedrømme, (mere) blæsevejr & en fin kjole

Så ramte vi fredag, og denne gang  en blæsende en af slagsen. Solen har desværre ikke været ligeså meget fremme som sidste fredag, men til gengæld har vi fået en hel del regn heroppe, ligesom det stormer helt vildt. Igen. Mere end det plejer vel at mærke – vi bor trods alt temmelig vindomsust heroppe, men det har nu alligevel blæst liiiiidt mere end det plejer de sidste par uger.

Mit cedertræ på terrassen, står i hvertfald en anelse skævt, og mine endnu uindpakkede oliven- og citrontræer, har mistet en del blade. Måske jeg alligevel skulle have pakket dem ind… Håber de klarer sig! Mine små babyer 😉

Vi har ikke de store planer i weekenden, og det er rart. Harald har desværre været ramt af den irriterende forkølelsesvirus der florerer, så han har været hjemme fra skole de sidste 3 dage – ikke den fedeste start efter vinterferien. Håber bare vi andre går fri. Gider ikke snot og snue nu – jeg vil have forår!

Hvis vejret tillader det, så gad jeg godt lidt i haven. Vi drømmer stadig vildt meget om et drivhus/orangeri, men pladsen er trang. Derfor skal vi lige ud og sondere terrænet så vi kan få afklaret om det kan være der eller ej. Men drømmen lever – har ønsket mig et de sidste 10 år i hvertfald 🙂

Udover drivhuset, drømmer jeg også om at tilføje endnu et bed i haven. Mangler et sted til Georginer – dem savner jeg i haven! Men igen – plads plads plads. Vi bor på en meget lille grund, må overveje om vi skal ofre noget græsplæne 😉

Slutteligt vil jeg lige kort nævne den kjole med rosa blomster som er på billedet. Den er fra ugens mandagsønsker, og ret så fin i mine øjne. Og så er den tillige ikke så forfærdelig dyr – 349,-. Fin til både sneakers, støvler og bare tæer til sommer 🙂

Og tænk – jeg har ikke spist en eneste fastelavnsbolle endnu – og det er jo fastelavnsweekenden vi tager hul på.

Sæt igang Maria 😉

God weekend!

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsønsker