Søndag

Mandagsønsker

1 Skøn fluffy lænestol / 2 Fine dørhåndtag / 3 Pæn parasol* / 4 Skøn bakke til sommer på terrassen / 5 Fint gulvtæppe / 6 Pæn poster / 7 Rå stor kurv* / 8 Lækker bademåtte / 9 Skøn muslingelampe* (tilbud)/ 10 Luksus rundt sofabord* / 11 Cool liggestol / 12 Pænt tørrestativ / 13 Fin bog til sofabordet / 14 Skøn muslinge lampefod / 15 Økologisk fin sofapude / 16 Rå opbevaringskasser / 17 Fed havesofa* / 18 Pænt sofabord / 19 Fin lænestol / 20 Praktisk dørmåtte*

Stay home ~inspiration til boligen

I disse tider hvor vi tilbringer noget mere tid hjemme end vi plejer – ja for vores vedkommende faktisk 24/7 kun afbrudt af en frisk gå eller løbetur samt når vi handler ind – så kan man godt blive lidt fristet til at rykke lidt rundt herhjemme. Sådan plejer foråret nu også at være for de fleste – en pludselig trang til fornyelse rammer os efter de mørke vintermåneder – hvilket faktisk er lidt mystisk når det netop er nu man begynder at rykke ud på terrassen, haven, altanen eller parken.

Anyway, af samme årsag, tænkte jeg at denne uges mandagsønsker, skulle give lidt inspiration til boligen. Jeg har i hvertfald et par ting jeg godt kunne tænke mig at lave lidt om herhjemme, samt ting jeg drømmer om at tilføje – og drømme koster jo som bekendt ingenting 🙂

Særligt drømmer jeg lidt efter en lænestol til stuen, da jeg rykkede lidt rundt i weekenden, og der nu er lidt tomt i det ene hjørne. Jeg er ret vild med den fluffy øverst på collagen, ligesom den nederst til højre også er skøn i formen. Jeg lavede en afstemning på Instagram i weekenden, og flertallet stemte for nummer 1 – og den er da også noget billigere, hvilket er godt for en fattigrøve som jeg 😉

Muslinge lampen (nummer 9) har jeg vist jer mange gange før, og jeg synes den er underskøn – men igen lidt pricy (dog på tilbud lige nu) Men se så lige denne skønhed jeg opdagede i aftes – ej men jeg er næsten nødt til at klikke den hjem…. og så med en rosa eller hvid skærm. Suk – kan I se det for jer?

En ting jeg drømmer om at lave om herhjemme, er at få nye dørhåndtag på samtlige døre. Jeg er så ked af dem vi valgte dengang vi byggede huset, og jeg prøver at overtale Kim til at nogle i messing eller dem på collagen (nummer 2) ville være perfekte! Måske jeg skulle ønske mig dem i fødselsdagsgave… Så er det vel en gave som jeg ikke kan nænne at bytte…

Den håndlavede måtte med hvide uldkugler ønsker jeg mig til badeværelset – den er sååååå pæn og endnu mere irl. – ligesom jeg stort set ønsker mig ALT fra Ferm Livings nye kollektion. Særligt liggestolen her enten i den stribede eller den ensfarvede beige udgave. Den kunne jeg godt lige læse en god bog i ude på terrassen… Ligesom sofaen her* ville være SKØN! Og er faktisk en god pris den har. Jeg lyder lidt som en krejler nu haha – men man er vel fra landet 😉 Vi kunne også godt trænge til et par nye barstole, de er ikke så pæne længere dem vi har, og ved ikke om jeg gider blive ved med at slibe dem… Men kan ikke finde ud af hvilke jeg så vil have… Nogle idéer? Selv har jeg i mange år kigget på den her

Jeg ønsker mig faktisk alt på collagen, og det var et dejligt øjebliks pusterum som gav lidt kriblen i maven at lave, fra den grusomme virkelighed der er ude foran vinduerne lige nu.

Puha altså – hvad er det for en verden vi lever i. Det bliver en meget anderledes påske i år, men forhåbentlig er vi snart ude på den anden side.

Pas på jer <3

ps: drømmer om at købe en masse fine Dahlia knolde* til haven – i år må jeg lave plads!

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndag