I april drømmer jeg om

Mandagsønsker

1 Skøn skjorte med citroner* / 2 Fedt recycled net (se lige denne farve også)/ 3 Uundværlig fin parasol / 4 Fineste solseng*5 Sød taske i flet / 6 Fin prikket kjole (tilbud) / 7 Sommerlig stribet dug / 8 Musthave bæredygtig, økologisk og koralvenlig solcreme / 9 Klassiker i fin farve / 10 Fin vest/top / 11 Underskøn dobbelt solseng / 12 Beroligende sovemaske / 13 Fin stribet badedragt / 14 Smuk lang nederdel / 15 Feminin fin top* / 16 Pæn nederdel med fald / 17 Bløde cashmere bukser / 18 Sjovt natsæt med spejlæg / 19 Fede loafers / 20 Inspirerende kogebog /21 Sød blomstret maxikjole*

Mandagsønsker, påskehilsen & gang i køkkenet

Jeg har ventet et par dage med ugens mandagsønsker, så der var lidt at gå på påskeferie til i stedet. Og påskeferie det er nemlig lige hvad vi alle fire har herhjemme nu ~ shit det bliver dejligt. Også selvom det bare bliver os fire til påskefrokost grundet omstændighederne.

Jeg har i hvertfald nok at se til med alle de ønsker de er kommet med nu vi ikke skal tjekke ind på hverken hotel farmor eller mormor 😉

Jojo manden min mener, at vi skal have påskefrokost som hans mor laver den, og ungerne stemmer i – især på frikadelle- og flæskestegsdelen haha. For ikke at glemme kagerne.

For Guds skyld må vi da ikke gå ned på de hjemmebagte kager til påskehygge – eller chokolade æggene ad libitum.

Jojo der bliver nok at se til – og at spise sig igennem. Må vist hellere få lagt en masse gåture ind i programmet, ligesom det nok er heldigt nok, at jeg har en masse havearbejde foran mig.

I morgen skal jeg tømme vores højbede da jeg har solgt dem, og så skal jeg have ordnet og plantet en del. Det bliver godt – nu måtte det fine vejr som det har været hele ugen bare godt holde…

Nå, det blev en lang smøre. Tilbage til mandagsønskerne 

Jeg har bl.a. fundet fine sandaler (mange lige her som ikke kunne være med), skønne kjoler (spar 20% lige her), en fin skjorte med citroner, lækre sager til haven/boligen og meget mere.

Ønsker mig den fine stribede dug – total sommerstemning! Og se lige denne smarte sag til sommerbordet!

Og hvis du er vild med de lyserøde sneakers jeg har vist frem på Instagram, så kan du finde dem på tilbud lige her – sammen med en masse andet.

Adidas har desværre ikke tilbud på dem mere – måske se opdagede I var mange det købte 😉 For shit hvor har I været vilde med det tip – tak for jer 🙂

Inden jeg runder af, må jeg også lige fremhæve en god gammel klassiker som denne som jeg godt kunne bruge i et par nye farver. Den på collagen er fin synes jeg, og den passer smukt til denne mønstrede nederdel som jeg ønsker mig. 

Fristelser er der nok af, og jeg synes virkelig man har brug for noget positivt at længes efter i disse tider – og der kan lidt shopping hjælpe på humøret på jeg indrømme. Lidt ligesom kage og chokolade. Shopping hjælper også bare lidt til med at holde hjulene i gang for butikkerne… så det er næsten en nødvendig ik’?

Må I få den dejligste påske under omstændighederne <3

Måske jeg vender tilbage med lidt sysler fra haven en af dagene.

Kram

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I april drømmer jeg om