Weekendhilsen

Mandagsønsker

1 Fin løs kjole* / 2 Skøn badedragt med flæse / 3 Sød strikket top / 4 Hvid fin kjole*5 Cool sandaler / 6 Redning til tørre hænder / 7 Pæn sort nederdel* / 8 Sommerlig løs nederdel / 9 Fineste lyserøde tallerken / 10 Prikket top og shorts* (billig) / 11 Fin farve til neglene / 12 Virkelig skøn poster / 13 Lækker løs kjole / 14 Smukke bløde bukser med lidt glimmer / 15 Chunky sandaler / 16 Badekåbe i øko bomuld / 17 Fineste lilla fad / 18 Bog til en rolig stund

Fine blomster & ømme fingre

Håber I har haft en SKØN weekend – vejret var jo nogenlunde med os. Tørvejr i hvertfald – dog noget køligere og blæsende heroppe end i ugens løb. Fredag aften fik vi et pludseligt lille skybrud, hvilket betød at jeg ikke turde male hegn som planlagt lørdag. I stedet fik jeg handlet lidt blomster til terrassen, fik hentet bæredygtige tulipaner ovre hos dygtige Charlotte, og bare nusset lidt rundt. Det var helt rart.

Søndag stod den så på maling af (det forbandede kalder jeg det nu herefter) hegn, og det tog heeeele dagen. Havde ikke regnet med at det ville tage så lang tid, og desværre var det skide koldt og jeg frøs. Havde ellers håbet på at jeg i det mindst kunne have fået noget sol imens 😉 I stedet for sol fik jeg ondt i fingrene af at holde på penslen – shit det så komisk ud da jeg efter 7 timer skulle lægge penslen fra mig haha. I dag er jeg lidt øm i armen og stadig i hånden – det er muskler man ikke lige bruger til hverdag…

I morgen tirsdag har jeg været sukkerfri i to uger, og det er mega fedt. Jeg er så motiveret, og klør på. Så er spændt på om vægten siger noget positivt til mig i morgen tidlig ligesom i sidste uge…

Ugens fristelser

Selvom jeg stadig er svært fristet af en del sager fra mandagsønskerne sidste uge (særligt nummer 2 + 6 spøger), så har jeg naturligvis fundet nogle flere fine sager frem.

Denne uge knap så pastel agtig, men med nogle klassiske sort/hvide items krydret med sommerlig sand og beige. Og så tilsat et enkelte par pasteller – man er vel en rosa pige 😉

Jeg har også fundet nogle chunky sandaler frem. Ret sjovt for jeg husker dem fra min gymnasietid (20 år siden jeg blev student i år – gisp). Jeg havde to par der minder ufatteligt meget om både dem her og disse – jeg gik Rusland tynd i dem i sommeren 99′ haha. Lidt sjovt at de kommer tilbage i modebilledet nu. Jeg kunne godt være lun på nummer 15 på collagen dog – de fås også med en hvid stribe. Sådan lidt sporty.

Både den sorte nederdel* og kjolen* i farven brændt terracotta, er to rigtige Maria items. Løse og enkle. Kjolen fås også i sort, og den har jeg klikket hjem forleden aften – er dog stadig lun på den varme farve også. Nederdelen* vil være underskøn til toppen her sat sammen med de chunky sandaler. Så er jeg sommerklar 🙂

Og så er jeg helt forelsket i den fine rosa plakat – har luret på dem længe. Suk altså! Ligesom de lyserøde tallerkener godt måtte flytte ind herhjemme. Kunne være fine at mixe sammen med vores hvide tallerkener 🙂

Åh ja, alle de fristelser… Drømme kan man jo altid ik’?!

Må I få en fantastisk uge.

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekendhilsen