Status på coronakilo #1

Weekendhilsen

Weekendplaner, burgeraften & smukke forårsaftener

Ahh, så blev det fredag – allerede fristes jeg til at skrive. Denne uge er gået enormt stærkt synes jeg, og inden vi fik set os om, var det min yndlings dag endnu engang. Jeg elsker fredage, som jeg også har nævnt for jer mange gange før. Der er bare en særlig ro over fredagen, og det er som om, at folk smiler mere.

Og selvom det, i denne mærkelige tid vi går igennem for tiden, for manges vedkommende, kan være svært at finde rundt i dagene når man opholder sig meget derhjemme, så synes jeg at behovet for weekend er større end nogensinde. Og det lyder jo tosset, når man som jeg, har arbejdet hjemmefra en del år nu haha. Men det er som om, at man er “på” på en anden måde i denne tid, og alle gør sit ypperste for at holde gang i samfundet på hver sin måde.

Anyway, nu er det blevet fyraften for mit vedkommende, og jeg ville blot kigge ind for at ønske jer en dejlig weekend, inden jeg lukker ned. Herhjemme har vi jo en tradition for, at spise burger hver fredag, og jeg elsker det! Det gør vi alle fire – det er den perfekte måde at starte weekenden på. Og særligt i disse tider, hvor jeg ikke har 1/2 kilo e–numre jeg skal tygge mig igennem senere på aftenen, sætter jeg virkelig pris på en god hjemmelavet burger, pommes frites og et glas koldt Pepsi Max. Mmm. Glæder mig allerede 😉

Weekenden byder, ligesom de sidste mange af slagsen, ikke på særligt meget grundet omstændighederne. Jeg skal i haven og male det hegn jeg skrubbede sidste weekend, og så skal jeg ud og finde lidt blomster til krukkerne, og gerne nogle fine kurve ala disse til terrassen for lige at bløde de andre stenkrukker lidt op 🙂

Så håber vejret holder bare lidt, nu det har været så fine hele ugen hvor man har siddet indenfor og arbejdet. Bare typisk at vejret så lige skifter…

Ellers skal vi bare hygge os, og ud at gå nogle ture. Gerne aftenture – det har været nogle fantastiske fine solnedgange her på det seneste. Billederne i indlægget tog jeg i aftes. Smukkeste aften længe.

Jeg har også lovet at bage en kage og så skal jeg have sorteret ud i ungernes skabe, så jeg kan se hvad de mangler. De skal begge have nogle shorts i hvertfald – det kunne vi konstatere i går da det var pænt lunt og de sad noget stramt dem fra skabet 😉

Jeg selv overvejer også at forkæle mig selv lidt nu jeg er så dygtig at undvære sukker haha. Lurer på den lilla blazer fra indlægget her, men er også faldet for denne fine kjole* (fås også i sort), denne fine nederdel*og så har jeg noget med prikker – se lige denne top* 🙂

Jeg håber at du må få den dejligste weekend. Pas på dig selv, og dem du har kær –  og husk at holde afstand <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på coronakilo #1