Status på coronakilo #3

Fine billeder til enhver stil

Annonce for Posterlounge

Forskellighed, kærlighed  & kompromisser

Det er ikke nogen hemmelighed, at min mand og jeg er vidt forskellige på mange måder. Det har vi før haft oppe og vende. Og det er nok også en af grundene til, at vi har været sammen i så mange år – ellers ville det blive for kedeligt, og vi har respekt for hinandens holdninger og meninger.

Èt punkt vi dog i særdeleshed er vidt forskellige på, er når det kommer til kunst, og derfor har vi ej heller specielt meget af det på væggene. Og det er et evigt tilbagevende issue.

Vi kan simpelthen ikke blive enige, og vi har så forskellig smag når det kommer til udtryk, farver og stil. Jeg er meget til det lidt enkle, rolige og måske lidt feminine udtryk, hvor min mand er stor tilhænger af “plejehjemskunst” som jeg har døbt det. Ikke at der er noget i vejen med det – overhovedet! Jeg har bare ofte svært ved at se hvordan det passer ind til resten af vores indretning.

Min bedre halvdel er vild med Eckersberg, Krøyer etc. og har længe ønsket sig en masse fra deres hånd. Han har købt et par posters med hjem da vi var i Skagen, og nu har han “fået lov” til at bestille et par stykker mere. Eller fået og fået lov haha, sådan skal det ikke lyde – men nu har han sit eget kontor herhjemme, og i disse tider hvor han arbejder hjemmefra, er det rart at have noget at kigge på som han siger.

Og jeg synes også de er smukke – det skal bare tilpasses et moderne hjem, og jeg bliver glad af at se ham glad.

Kunst til alle stilarter

Hos Posterlounge, har de kunst til alle stilarter – faktisk så meget, at det var helt overvældende første gang jeg klikkede forbi webshoppen. Men man kan nemt søge, og inddele i kriterier alt efter hvad man er på udkig efter, så det var nemt og overskueligt. Og så kan man få kunsten i et hav af størrelser og kvaliteter, hvilket er super fedt, at kunne tilpasse det man har valgt på den måde. Vi har valgt at få dem printet på forskellige materialer, så vi kunne se hvad de hver især kunne.

Min mand fik lov at være omdrejningspunktet i vores bestilling hos Posterlounge, og han har valgt det fine billede herover af Krøyer som giver en dejlig ro at kigge på – og det er det han kigger efter når han vælger kunst. At det siger ham noget, og giver tankerne frit spil.

Billedet herunder han har ønsket sig længe. Som i rigtig længe. Han har valgt at det skulle printes på en skumplade, og det skal op og hænge på hans kontor, så han kan nyde det dagen lang.

Han har valgt en hvid træramme til det, og det ser super godt ud.

Jeg faldt for billedet her som I ser øverst i indlægget samt herunder. Så fine farver, og synes det har sådan et fint udtryk. Der findes flere billeder i samme stil, og jeg fortryder jeg ikke valgte et mere – men nu fik manden altså lov denne gang.

Jeg har givet det en central plads i stuen, og fordi det er printet på akryl, kan det stå selv. Så kan jeg rykke det rundt som jeg vil, uden at skulle bore i væggen. Det ville dog også være smukt i en gammel guldramme – så det overvejer jeg lidt.

Et sidste billede min mand har valgt, men som har fået plads i køkkenet, er dette herunder som er printet på en træplade.

Jeg har sat det ind i vores vitrineskab – synes det passer ret fint som et lille stilleben. Kunst behøver ikke kun at hænge på væggene.

Rabatkode til dig

Jeg har fået lov til at give jer en rabatkode, som giver 15% på alt undtagen gavekort. Koden er gyldig t.o.m. 3. juni. 

Brug koden MAMAMARUSKA15 

Posterlounge har også mange fede sort/hvide fotografier, som jeg har set mig lidt lun på. Jeg drømmer lidt om dette f.eks.

Se hele udvalget af fin kunst lige her

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på coronakilo #3