Status på coronakilo #2

Mandagsønsker

1 Fin og feminin bluse* / 2 Smukke glimmer sandaler / 3 Fineste feminine kjole* / 4 Inspirerende havebog / 5 Enkle sorte sandaler / 6 Musthave solcreme / 7 Fin og enkel sommerkjole / 8 Flot skjortekjole / 9 Prikkede sneakers (tilbud) / 10 Sød top / 11 Fin parasol (vi mangler en NU)* / 12 Fede sandaler / 13 Cool rulleskøjter / 14 Fede brede jeans / 15 Skøn strandtaske / 16 Lækker løbejakke (godt tilbud)/ 17 Smuk top / 18 Fed krukke / 19 Sommerlige sandaler / 20 Fint hårbånd* / 21 Bedste løbesko (godt tilbud) / 22 cool badesandaler

Solskin, snotnæse & coronatest

Jeg håber at I har haft en dejlig forlænget weekend henover Bededagsferien, og spist uforskammet mange hveder godt med tandsmør 😉 Vejret har jo vist sig nogenlunde fra sin pæne side – dog med en del blæst heroppe – men så dejligt med solskin.

Jeg selv har ikke været på toppen stort set hele sidste uge, som jeg også skrev lidt om her, men nu begynder det at lysne synes jeg. Torsdag kørte jeg op til Hillerød for at få taget en coronatest – blot en podning og desværre ikke antistoftesten, og jeg fik så svar i går søndag. Negativ var den. Desværre fristes jeg til at sige af følgende årsager; 1) Jeg ville gerne have haft det “overstået”, og på den måde have lov til at besøge og kramme min mor, som er isoleret derhjemme. 2) Det havde været skønt hvis det jeg har gået med den sidste uges tid var Corona, så det i gåseøjne bare var det. Så behøvede jeg ikke at frygte hvordan jeg selv reagerer på virussen. Ikke at jeg går og frygter som sådan altså – men man ved jo aldrig om man er en af de uheldige som ikke kan nedbryde det.

Anyway, som lægen sagde til mig, så har jeg nok været ramt af den influenza / virus der er i omløb med snot, ondt i halsen, hoste, hovedpine og ekstrem træthed. Og nu er den på vej retur – can’t wait!

Ugens mandagsønsker

Denne uges fristelser er lidt af en blandet landhandel. Jeg faldt over så mange forskellige sager, at collagen måske ikke er den pæneste jeg har lavet haha. Men sådan måtte det være.

Selvom jeg er en Pepsi Max pige, så kunne jeg ikke stå for de fine badesandaler med Coca Cola (og der findes også en bøllehat. Og nu vi er ved sandaler, så er jeg faktisk stødt på en del denne uge, men jeg mangler virkelig også nogle lidt pænere sandaler, nu jeg skal gå rigtigt på arbejde. Nummer 19 er super sommerlige, ligesom nummer 12 har et eller andet over sig, og de sorte her synes jeg er så skønne. Jeg kan ikke rigtig vælge faktisk…

Og så er jeg helt forelsket i denne fine feminine bluse*, som ville gøre sig godt til både jeans som disse eller en lækker løs nederdel, som jeg jo elsker. Sidste uge viste jeg en enkel hvid kjole frem, og jeg nåede ikke at få den selv før den var udsolgt. Typisk! Men nu er den kommet i en sort udgave, så overvejer om jeg skal slå til!

Jeg vil også lige slå et slag for et par gode tilbud jeg har fundet. De prikkede sneakers sparer du 30% på, ligesom du på løbeskoene, som i øvrigt er mine yndlings, sparer 30% yderligere på den i forvejen nedsatte pris. Og det samme gør sig gældende for løbejakken som er vandafvisende og ret så skøn i farven. Mine løbesko trænger faktisk til en udskiftning, og jeg mangler en let løbejakke, så er svært fristet. Og jeg elsker at spare penge på i forvejen nedsatte varer 😉

Den fine havebog står også på ønskelisten, ligesom denne nye fra Claus Dalby gør. Eeeeeeelsker havebøger, og havelivet i det hele taget!

Det var alt for denne gang – må I få en SKØN og forhåbenligt solrig uge <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på coronakilo #2