Fine billeder til enhver stil

Mandagsønsker

1 Sød og enkel kjole / 2 Praktisk sovemaske / 3 Feminin top / 4 Skøn lyserød badedragt5 Fed muslingelampe (tilbud) / 6 Fine øreringe / 7 Super god hårspray / 8 Smuk og feminin kjole* / 9 Pink stiletter / 10 Skønt recycled net (spar 20%) / 11 Lækkert tæppe til terrassen / 12 Fine stiletter (spar 20%) / 13 Sød top / 14 Lækker håndlavet måtte / 15 Løs lækker kjole / 16 Billig rød sommerkjole* / 17 Blød luksus cardigan /18 Fede wide jeans / 19 Sommerlige fede sandaler / 20 Bog til liggestolen / 21 Rå dørmåtte 

Annonce for Kilands.dk

Sommerlængsler, høje hæle & terrasseønsker

Sikke en våd, kølig og blæsende weekend det har været – i det hele taget er det ikke meget at den sidste uges tid har emmet af sommer. Jeg savner virkelig de lune temperaturer, at drikke kølig hvidvin på terrassen samt ikke at skulle tænde sædevarmen i bilen hihi… (luksus at have bilen til og fra kontoret disse tider)

Normalt plejer jeg at have bare fødder fra maj-september, stort set uden undtagelser. Men indtil videre er dagene med sneakers på i overtal – desværre! Håber lige at maj kommer på banen, og viser sig fra sin gode side, med noget mildt forårsvejr her den sidste uges tid, inden vi slår over til juni, 25 grader og sommer – wehuuu!

Jeg sprang mandagsønskerne over sidste uge – det beklager jeg. Havde lige lidt meget om ørene, og så var der en skøn forlænget weekend der kom i vejen.

Ugens fristelser bære temmelig meget præg af, at jeg længes efter sommer med lette kjoler, fine toppe og skønne stiletter og sandaler. Jeg er og bliver en sommerpige må jeg nok indrømme. Kjolen med nummer 1, er drømmen at kunne hive over hovedet og se casual lækker ud i når min 0 sukker kur er færdig – og så lige et par kilo mere nok. Den er så pæn og enkel synes jeg – og fås også i sort. Og så har jeg en ting for fint mønster lige for tiden, hvorfor jeg er lidt vild med denne feminine kjole* (som ej heller er særlig dyr), og denne sag til blot 149,-* kunne jeg også godt være fristet af. Den er dog lige kort nok til mig, men herhjemme i haven går det så fint. Rød er flot til huden når man bliver lidt solbrændt, og jeg tager jo relativt hurtigt imod solen 🙂

Har også fundet nogle fine sandaler frem, og jeg har faktisk allerede bestilt disse, da jeg virkelig mangler nogle til arbejdet. De er så fine og enkle synes jeg, og passer både til jeans og kjoler. Og de er mega gode at have på! Prøvede dem lige i Magasin i fredags 🙂 De fine pink stiletter, er bare så fine så jeg var nødt til at have dem med på collagen. Dem er jeg helt forelskede i – men skal ikke rigtig til noget festligt, hvor de kunne komme på. Men av de er flotte!

Når sommeren nu forhåbentlig snart indfinder sig, flytter vi mere eller mindre ud på terrassen. Eller jeg gør – det er mest mig der er udemenneske og elsker solen herhjemme haha. Drømmer lidt om det fine runde tæppe under vores loungemøbler – det kunne være så fint! Tæppet er fra Kilands.dk som har et utal af tæpper. Både til inde og ude, og der er noget for enhver smag. Jeg har faktisk i efteråret kigget på en kokosmåtte til entréen hos dem – man kan nemlig få dem i metermål, hvilket jeg synes er top smart! Så det lurer jeg lidt på, om jeg skal få bestilt. Og så har de nogle fede dørmåtter – ligesom nummer 21 på collagen f.eks. Sådan en måtte godt bo i alrummet og stuen, hvor vi har udgang til terrassen. Og så er Kilands.dk priser også ret fornuftige – og det er noget en krejler fra landet som jeg godt kan lide 😉

Må I få en skøn, glad og foråbentlig solrig uge <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fine billeder til enhver stil