Weekendhilsen

Status på coronakilo #3

5 uger uden sukker – 2 uger tilbage

Lige endnu en bette status på 0 sukker projektet. 5 uger er nu gået, og det er sådan et dejligt rundt tal, så det fortjente en status haha. Og flere har skrevet og spurgt på Instagram om jeg ikke kom med en ny status, så de selv kunne blive lidt motiverede. Og jo da – kommer her 😉

Nu er der kun 2 uger tilbage indtil jeg er færdig. Havde jo sagt fra start, at det var indtil 1. juni jeg ville køre hårdt på, og så tage det lidt mere loose derefter, indtil jeg nåede mit mål som var minus 10 kilo (drømme scenariet) og 8-9 kilo hvis det holdt hårdt…

Jeg har stadig ikke rørt noget som helst usundt. Altså jeg spiser almindelig mad så jeg ikke virker for kunstig overfor ungerne, så usundt forstået på den måde, at jeg ikke har rørt slik, is, kage, chokolade, chips osv. Og jeg er pisse stolt af mig selv for at sige det lige ud!

Status

Jeg har bevæget mig en del de sidste par uger. Gået nogle gode lange ture og fået løbet 3 gange om ugen 6-10 km. Og kan mærke at jeg er kommet i bedre form, og blevet lidt mere fast i mit gamle skind 😉 Men der er lang vej endnu, og kiloene rasler ikke ligefrem af, så det er med at holde motivationen oppe. Jeg siger til mig selv, at det er fordi jeg får muskler – men det kan jeg jo nok ikke skyde det ind under. Må nok hellere kigge lidt mere på den almindelige kost også og få lært at gå tidligt i seng, hvis jeg skal af med de sidste kilo.

Men altså. Lidt er der da sket de sidste par uger, og selvom jeg ikke nåede de ønskede 5 kilo på 5 uger, men kun 4,7 kilo i alt – så er jeg glad. Og har nu smidt det jeg havde taget på under første del af coronakrisen.

Samlet ser regnestykket således ud til jer der har spurgt ind til det:

Uge 1: minus 1,9 kilo

Uge 2: minus 600 gram

Uge 3: minus 1 kilo

Uge 4: minus 700 gram

Uge 5: minus 500 gram

Samlet 4,7 kilo.

Nu håber jeg at der lige kan nå at ryge et par kilo mere inden jeg laver en sidste status 2/6.

Er I stadig med derude? 🙂

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekendhilsen