Mandagsønsker

Corona kilo #resultat

Sidste status på projekt 0 sukker

YES – jeg klarede det – 7 uger uden sukker! 

Da jeg d. 14/4 gik igang med kampen om mine ekstra #coronakilo, var det med et håb om, at jeg kunne mindske min sukkerafhængighed og samtidig smide lidt af de kilo der havde sneget sig på. Jeg lavede en aftale med mig selv om, at jeg intet sukker måtte røre frem til 1. juni – og jeg har skisme holdt det!

Det havde jeg ikke set komme – jeg har nemlig en rygrad som en regnorm og havde tænkt, at jeg nok skulle falde i på et tidspunkt. Men på den anden side, så var jeg for engangs skyld top motiveret og drømmen om at få det bedre mig selv, var stor.

Og det hjalp også på min motivation og viljestyrke, at manden på ingen måde troede jeg kunne holde det, og derfor lovede mig 1000,- hvis jeg kunne. Og det skulle jeg ikke have siddende på mig.

Og nu sidder jeg så her. 7 uger senere. Og 1000,- rigere 😉

Jeg har intet sukker rørt. Ingen is, kage, slik, chips eller chokolade. Jeg har spist helt almindeligt mad, og indtaget ualmindeligt meget vandmelon haha. Vandmelon har ligesom været min snack, og har været uundværlig. Sammen med Pepsi Max naturligvis. Aldrig gå ned på Pepsi Max…

I gennemsnit, har løbet et par gange om ugen, og har sørget for at gå de 10.000 skridt dagligt jeg havde sat mig for. Kombinationen af det mere bevægelse og manglen på sukker, har været god for mig, og min krop har reageret. Noget den ellers har haft det lidt svært ved her + 35.

Min krop har været tilfreds, og psykisk har jeg været stærk, motiveret og i overskud. Når man ugentligt ser vægten bevæge sig i den rigtige retning, får man blod på tanden, og det har styrket motivationen.

Jeg har også fået mere overskud, sover bedre og er generelt bare mere veltilpas og glad, hvilket ikke er en dårlig sidegevinst.

Ærligt talt, så føles det fantastisk, og det er en rar fornemmelse.

Endeligt resultat

Da jeg stod op på vægten i morges, var jeg mega spændt. For hvad mon det endelige resultat skulle blive – havde jeg opnået det jeg gerne ville? 

Som jeg også skrev i det første indlæg, vil jeg ikke fortælle hvad jeg vejer. Ikke fordi det som sådan er hemmeligt – men jeg ønsker ikke at man sammenligner sin vægt med andres. Det har jeg selv været slem til, og det er der ikke kommet noget godt ud af. Ens kropsvægt er meget individuel, og der er mange faktorer der spiller ind. Jeg har fået flere beskeder på Instagram, fra folk der har spurgt ind til min vægt, men det kommer jeg altså ikke til at kommentere på – og det håber jeg der er forståelse for 🙂

Men, nu til det endelige resultat rent vægtmæssigt. Jeg har ikke målt mig nogle steder, men jeg kan både mærke og se at mit tøj sidder bedre, og jeg føler mig meget bedre tilpas i mine jeans uden at føle mig som en alt for stor muffin. Desværre taber man sig jo aldrig lige præcis de steder man gerne vil, men det er måske også lidt meget at forlange haha. Mine bryster er blevet en del mindre, og min baller noget fladere end før – dog også mindre heldigvis. De gode lårbasser er der stadig, ligesom mormorarmene ej heller er røget – men hey – så må jeg jo arbejde lidt på det – når fitnesscentret forhåbentlig engang åbner 😉

Samlet har jeg tabt 7,7 kilo på de 7 uger. Og det er mere end jeg havde forventet. Jeg er mega tilfreds og mega glad, og nu meget tættere på mit endelig mål nu end jeg længe har været. Jeg ved godt at jeg er blevet ældre, og at jeg ikke er lige så stram i huden som da jeg var 25 – men hey – man må jo få det bedste ud af det og holde sig sund, og det er også helt ok, at jeg ikke kan skrue mig ned i mine “tynde-jeans” som ligger og griner af mig i skabet – det er jeg ved at sande nu.

Og hvad så nu

Jeg har planer om at holde den sunde livsstil fremover. Jeg vil ikke tilbage til, at være dybt afhængig af, at skulle små snacke hele tiden, og konstant have chokolade i tankerne.

Men, når det så er sagt, så vil jeg også leve lidt engang i mellem, og nyde både slik, is og kage. Det skal bare være i weekenden, og ikke alle ugens dage. Ungerne skal også se, at jeg har et sundt forhold til mad generelt – nytter ikke noget at nægte at spise lidt godt i ny og næ. Vi opdrager jo netop både Harald og Gro til, at det kun er i weekenden at vi spiser søde sager – så burde det jo også gælde for os voksne. De ser jo heldigvis ikke alt det jeg spiser når jeg arbejder hjemmefra, eller om aftenen når de sover haha. Og det er de vaner jeg har fået lagt på hylden nu – og som helst skal blive der!

Jeg håber dette vil være en god løsning for mig, men jeg ved også godt, at hvis jeg skal tabe de sidste 3-4 kilo som jeg rigtig gerne vil, så skal der sættes lidt hårdere ind på kosten. Og det ved jeg ikke, om jeg er motiveret for lige nu henover sommeren hvis jeg skal være ærlig.

Så længe jeg kan holde den vægt jeg har nu, så vil jeg være glad, samt bibeholde de nye vaner – det må være målet lige nu.

Jeg håber at de af jer, der har været med i projektet, også har haft en positiv oplevelse og er kommet lidt af med sukkerafhængigheden eller er godt på vej<3

Tak for hep og søde kommentarer undervejs – det har været en fornøjelse!

God første sommerdag! Jeg vil fejre både sommeren og de tabte kilo med en is 😉

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

4 kommentarer

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsønsker