Corona kilo #resultat

Mandagsønsker

1 Sød og enkel rosa kjole / 2 Fin poster* / 3 Skøn rosa tallerken / 4 Lang fin kjole / 5 Musthave øko skjortekjole  / 6 Cool recycled net / 7 Fin og feminin kjole med flæser / 8 Cool sandaler / 9 Fint armbånd* / 10 Fin stråtaske / 11 Sød buksedragt med smock / 12 Inspirerende bog / 13 Sød stribet kjole* / 14 Fin stol* til hjemmekontoret / 15 Lækker bog / 16 Billig sommerkjole (flere farver og på lager igen) / 17 Bløde cashmere sokker /18 Fin og billig sommerkjole* / 19 Pæne espadrillos

Juni, chokoladebarer & camping

Velkommen juni!

Tænk at vi allerede er nået halvvejs i 2020 og dermed fremme min yndlings måned. Og juni er ikke blot min favoritmåned på året fordi jeg har fødselsdag, men også fordi det nu officielt er sommer. Og det har som ofte gode ting med sig. Danske jordbær, solskin, bare tæer, strandture, pæoner og roser i haven, smilende folk, mad fra grillen, solbrændte arme og kinder og meget mere.

Jeg er og bliver en sommerpige, og havde jeg kunne komme ud af min mor med sandaler på fødderne og friske jordbær i munden, så havde jeg gjort det 😉

Juni er også måneden, hvor jeg igen begynder at spise lidt sukker, og heldigt for mig, så har Rema mine yndlings chokoladebarer på tilbud. Beklager til dem af jer der er gået forgæves, for jeg har rippet hylden stort set 😉 Lidt men godt ik’ – og hellere spise noget af ordentlig kvalitet.

I skrivende stund er jeg på vej ud at løbe en tur, inden vi pakker bilen og kører på camping weekenden over. Ungerne glæder sig helt vildt, og det gør jeg også. Særligt til at komme lidt væk herhjemme fra i disse lidt anderledes tider. Vejrguderne måtte godt bare lige have strammet sig lidt an haha.

Ugens fristelser

Jeg ved godt, at det er fredag i dag, men tænkte det passede med lidt mandagsønsker op til weekenden. Skulle lige have afsluttet mit 0 sukker projekt  først på ugen nemlig, og resten af ugen har været crazy travl!

Jeg må nok sande, at jeg har fundet lidt for mange fine kjoler denne uge. Nummer 1 er jeg nødt til at eje (koster en slik), ligesom den fantastiske fine bag nummer 7 og den sommerlige stribede bag nummer 13* også er ret så skønne!

På arbejdet lander vores nye økologiske bomuldsserie  – vi har ventet flere måneder grundet Corona, så vi er pænt glade! Jeg glæder mig til at bo i både den stribede og den hvide lange skjorte her – kan varmt anbefales!

Ellers er der lidt fine sager både til fødderne, hovedet og boligen også – godt jeg snart har fødselsdag 😉

Nå,  nu må jeg hellere komme lidt igang inden tiden løber fra mig. Jeg er sen på den.

Må I få den dejligste weekend trods den lidt triste vejrudsigt <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Corona kilo #resultat