Mandagsønsker

Mandagsønsker

1 Fin prikket skjorte* / 2 Let og løs kjole i øko bomuld / 3 Feminin silkeskjorte / 4 Sødt armbånd* / 5 Fint nattøj/sommersæt / 6 Fin prikket nederdel* / 7 Pæn stribet bikini / 8 Sød nederdel / 9 Fine sommersandaler / 10 Praktiske AirPods / 11 Fin solhat / 12 Fin nederdel på budget*  / 13 Sommerlige drikkeglas / 14 Ternet top / 15 Enkel sort kjole i rib / 16 Feminin solgul top / 17 Praktisk solskygge / 18 Inspirerende havebog / 19 Ternede bukser / 20 Lækker solseng / 21 Cool sandaler /22 Skøn kurv til planter

Mandagsønsker, solskin & kedeligt voksenliv

Beklager stilheden. Jeg har lige haft lidt om ørene, men hey nu har vi taget hul på en hel ny uge, og som det ser ud nu, så byder den på en masse solskin. Særligt i dag mandag – så er med at komme ud og nyde det! Det er i hvertfald min plan, når computeren klappes sammen i eftermiddag.

Det har været en travl weekend, og jeg glæder mig faktisk allerede til næste haha. Men heldigvis har jeg flere dejlige ting på tapetet i ugens løb, så det hjælper på det. Nogle gange føler man sig bare lidt brugt – sådanne perioder har vi nok alle 🙂

Og apropos brugt, og sidste led i overskriften herover, så ved man at man er blevet voksen (og har lidt for meget om ørene), når man ikke selv heeeelt havde tænkt over at man faktisk har fødselsdag i morgen.

Jeg er nu ikke bange for at blive ældre – heller ikke selvom jeg går ind i mit sidste år i trediverne – det bliver vi jo alle sammen. Og jeg plejer nu også at være glad for at holde fødselsdag selvom det faktisk sjældent lykkedes. Der er altid så meget lige nu i kalenderen, og så er det det, der bliver nedprioriteret.

Og så er det nok også ligesom hos så mange andre, at det er mig der står for at nusse om dem der har fødselsdag herhjemme – og når det så er mig der er fødselaren, ja så er det lidt svært hihi 😉

Det er som om, at første del af året bare er fløjet afsted, og corona krisen hænger stadig lidt over hele tilværelsen som en tung mørk sky. Så jeg er ligesom aldrig rigtig kommet in the mood hvis I forstår – ligesom at sommeren også er kommet hel bag på mig haha.

Men nok om det – jeg ser om jeg kan nå at lave en status på året der er gået som jeg plejer i aften måske – for det har været et begivenhedsrigt men dejligt år.

Og nu tilbage til det indlægget jo handler om. Nemlig ugens mandagsønsker.

Jeg mangler i den grad noget sommertøj synes jeg. Særligt nogle underdele, så jeg kommer ud af mine jeans. Derfor er der hele 3 styks på collagen, og jeg sukker lidt efter dem alle. De er alle 3 til at betale, og vil være søde på hver sin måde. Den beige med hulmønster er lige mig, ligesom den prikkede* er sød med den tilhørende skjorte, og den sorte plisserede* koster en slik, hvorfor den måske bare burde prøves…

Jeg drømmer også om en ny bikini – jeg har et par badedragter som jeg er glade for, men måske jeg skulle have sol på maven i år trods de grimme ar? 🙂 Er ret vild med den stribede blå – den fås også i en fin grøn strib.

Ja, fine sommersager og fristelser er der nok af. Burde nok som det første prioritere at købe enten solhatten, eller skyggen – jeg har fået så mange pigmentforandringer i ansigtet i år.

Øv altså! Solcreme og hat – det må være vejen frem! Tip modtages med kyshånd til at få bugt med det…

Jeg håber at I må få en skøn uge – tænk at det allerede snart er Midsommer <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

1 kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsønsker