Camping i hytte - det perfekte åndehul

Mandagsønsker

1 Sød ternet top / 2 Fin feminin kjole / 3 Praktisk træningstop / 4 Smuk ring til gravering / 5 Fin rosa kjole* / 6 Fede brede jeans / 7 Sommerligt armbånd med perler / 8 Sødt vedhæng til halskæde / 9 Løbeshorts til de blege ben / 10 Fine armbånd / 11 Inspirerende bog / 12 Lækker badekåbe / 13 Stribet sommerkjole / 14 Smuk fingerring / 15 Stribet badedragt / 16 Skøn lanterne* / 17 Fed træningsjakke (tilbud) /18 Sød muslinge taske / 19 Bløde bukser i øko bomuld / 20 Fin blomstret nederdel* / 21 Cool sneakers

Annonce for VANBRUUN

Sommerferie, sukkerchok & sommerlige fristelser

Tænk, sommerferien er lige om hjørnet. Fra på fredag stempler ungerne ud i 6 uger, og siger dermed farvel til 4. og 6. klasse, og til et noget anderledes skoleår – i hvertfald det sidste kvarte af slagsen.

Vi voksne har 2 ugers ferie fra på fredag, og selvom jeg ikke føler jeg er heeeelt i feriemood pt. (sommeren er, som jeg har nævnt før, kommet lidt bagpå mig i år), så bliver det da dejligt at stemple ud. Helt ud.

Vi skal et smut til solskinsøen Bornholm – håber virkelig at den lever op til sit navn i år haha – og så ellers bare være hjemme og ud og opleve lidt forskelligt. Sådan ser det nok ud for mange i år – lidt hjemme, lidt i sommerhus, lidt hos bedsteforældre mv. En sommer vi fleste nok vil huske tilbage på i mange år.

Jeg glæder mig til, at være sammen med ungerne uden at have noget vi skulle nå, til at sove længe og spise is ad libitum, og til at flytte ud på terrassen med en god bog og nyde synet af mine fine blomster i haven med et glas koldt hvidvin i hånden.

Men først, er der lige en travl uge der skal klares – heldigvis bliver det en SKØN en af slagsen!

Ugens mandagsønsker bærer også lidt præg af sommerferie – men med forskellige styles som både kan bruges i ferien men også til hverdag på job. De brede jeans har jeg selv lige klikket hjem, og den ternede top vil være så fin til. Den fine kjole bag nummer 2, er så smuk synes jeg – den vil, være vildt flot til solbrune sommerben…

Uden at lyde alt for hellig, så løber jeg jo en del efterhånden, og har derfor overvejet – men også kun overvejet – om jeg burde kaste mig ud i et par shorts, så jeg kunne få noget sol imens. Men jeg hader shorts, så overvejer stadig. De er dog ret fine disse synes jeg, og praktisk vil det være. Er det kun mig der ikke bryder mig om at løbe i shorts? Eller bare shorts generelt?

Jeg har også fundet lidt forskellige smykker denne uge. Jeg kan desværre ikke længere gå med øreringe, da mine huller bliver ved med at gro sammen uanset hvad jeg gør. Jeg har fået skudt nye flere gange, og nu gider jeg ikke mere. Det gør pænt ondt hver gang jeg skal sætte øreringe i, og det holder ikke.

Så må nok desværre bare sande, at det ikke går.

Derfor er jeg gået all in på at ønske mig andre smykker – armbånd, halskæder og ringe.

Og nok især ringe er jeg lidt lun på pt. Det er meget oppe i tiden med ringe som denne, hvor man kan få indgraveret en lille tekst – så fint synes jeg! Og tænk hvis man nu skulle forloves (eller måske bare have en forlovelsesring – det fik jeg aldrig wink wink) så er den da helt oplagt synes jeg. Sådan en har stået højt på min ønskeliste længe efterhånden.

Jeg har luret lidt rundt hos VANBRUUN, som har et kæmpe udvalg af både ringe og forlovelsesringe. F.eks. fås ringene både i guld, sølv og hvidguld, ligesom man kan få forskellige sten i, samt graveret tekst.

Jeg kunne godt drømme mig til en klassiker som denne. Jeg ville vælge den i rosa guld –  den SÅ smuk – wau!

Måske jeg skal ønske mig sådan en ring, eller den med gravering når jeg fylder 40 næste år?

Det vil da være en fin gave som jeg kan mindes mange år fremover <3

Jeg håber at I får en skøn og solrig uge – den bliver noget varm kan jeg se på prognoserne. Sommer – du er nu skøn!

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Camping i hytte - det perfekte åndehul