Mandagsønsker

7 år Niller…


Så lykkedes det – endelig plakater på væggen

“7 år Niller – så ved man alså noget” som Mulle siger i filmen Den eneste ene. Jeg ved dog ikke om jeg er blevet klogere efter de sidste 7 år, men det er i hvertfald det antal år vi har boet i huset her til september – uden så meget som, at have ét eneste billede på væggen i stuen.

Ja, I know – vi er ikke de hurtigste knallerter på havnen – men vi har simpelthen ikke kunne blive enige, og har af samme årsag ikke rigtig brugt krudt på netop det. Og hvis jeg skal være ærlig – og det skal jeg jo – så har stuen ikke rigtig sagt mig noget nogensinde. Den er svær at indrette, og har aldrig rigtig følt mig hjemme herinde – og særligt plakater og kunst har vi haft svært ved at få til at gå op i en højere enhed når vi rent stilmæssigt er så forskellige som vi er.

Den problematik har jeg nævnt herinde mange gange før, og flere af jer oplever det samme ved jeg, mens andre synes vi er tossede haha. Vi har dog flere små billeder stående rundt omkring, og min bedre halvdel har plastret sit hjemmekontor til – men når det kommer til stuen, så er vi gået i stå. Indtil nu.

Fine plakater til enhver smag

For nu har jeg nemlig teamet op med Desenio, som har virkelig, virkelig mange fine plakater!

F.eks. findes der både plakater i sort/hvid, plakater med stregtegninger, plakater med mønster, grafiske plakater, plakater med tekst og mange mange flere. De har et kæmpe udvalg at vælge i mellem, og der er noget for enhver smag. Det lover jeg!

For nogle uger siden, tog jeg simpelthen en beslutning om, at NU skulle det være. Nu var jeg træt af, at  have gabende tomme vægge, og sagde en sen aftentime til manden min, at nu satte jeg mig altså ned for at designe og bestille en billedevæg, som jeg gerne ville have den – og så kunne vi sammen udvide, udskifte og tilføje med tiden. Og sådan blev det – og heldigvis er vi begge ret tilfredse. Jojo måske den er liiiidt til den tøsede side – men jeg kan mærke at han egentlig bare synes det er top fedt, endelig at have fået noget på væggen – og det giver enormt meget til rummet! Mere end jeg havde regnet med.

Vi vil så med tiden tilføje et par ikke så opstillede billeder af ungerne samt eventuelt også af os selv til plakatvæggen, for at tilføre lidt personlighed til helhedsudtrykket. Men der skal jeg liiiiiige have fundet de helt rigtige, og have lavet dem sort/hvid. Jeg kan godt lide den kombination nemlig – de lidt douche farver og klassisk sort/hvid, men det må ikke blive for opstillet og pænt. Det duer jeg slet slet ikke til…

Plakaterne jeg har valgt hedder fra venstre: Grass (30×40), Angel Wings (50×70), The Letter (50×70) og Abstract Figures No2 (70×100). Jeg har så valgt disse sorte metalrammer med en smal kant dertil for et let udtryk, samt et passepartout til plakaten; The Letter, som jeg synes klædte den. 

Smart, nemt & hurtigt – byg din egen billedvæg

Dét at designe en plakat- eller billedvæg, har ofte taget pusten lidt fra mig. For hvordan får man ligesom taget hul på bylden? Jeg har ikke rigtig kunne overskue det, men blev positivt overrasket da jeg gik igang hos Desenio.

Man kan vælge at gøre det på flere måder. Enten vælge en af de (mange) færdige fine billedvægge der allerede er designet, og blot ligger til fri inspiration under fanen billedevægge. Du kan både lægge hele den viste billedevæg i kurven, eller ændre i størrelser, plakater, rammer osv. hvis du lige synes der er en enkelt eller to der skal skiftes ud, eller være en anden størrelse. Måske du allerede har et par plakater derhjemme, der skal passe ind i den nye billedvæg, hvorfor et par skal skiftes ud. Du kan søge inspiration både under forskellige kategorier, men også på diverse rum i hjemmet, hvilket er smart hvis du leder efter noget helt bestemt, og har brug for inspiration til at komme videre.

Du kan også gøre som det jeg gjorde. Designe din egen billedvæg. Det gør du under fanen byg din billedvæg.

Der bliver du guidet af Desenio, til at designe din egen billedvæg fra bunden med valg af størrelse på selve plakatvæggen, motiver og rammer – og du kan ligeledes vælge det baggrundsbillede, som du synes passer bedst til din stil, så det færdige resultatat appelerer mest muligt til dig. Vildt smart! Se skærmbilleder herunder, sådan som jeg designede vores.

Gro er svært misundelig på plakaterne. Hun har nemlig store planer for sit værelse her henover sommerferien, så jeg kan godt mærke at vi nok er nødt til at bestille lidt nye plakater hjem til hendes rammer på væggene. Hun bliver pludselig så stor altså… Kan ikke følge med!

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsønsker