Mandagsønsker

Mandagsønsker

1 Fin kjole* / 2 Sød & feminin top / 3 Inspirerende bog / 4 Casual kjole / 5 Fint natsæt / 6 Cool sandaler (udsalg) / 7 Fine smykker* / 8 Sød rosa top* / 9 Smuk & feminin bluse / 10 Blød luksus underkjole / 11 Fin løs kjole* / 12 Blomstrede shorts* / 13 Rå taske / 14 Sød t-shirt / 15 Smuk kjole / 16 Pænt billigt net / 17 Smuk & enkel kjole /18 Fint armbånd* / 19 Fin blomster bog* / 20 Lækkert gulvtæppe / 21 Enkel lilla kjole / 21 Sødt tæppe

Feriestemning, feminine gevandter & pigmentpletter

Et lille pip her fra ferieland aka Lolland hvor regnen siler ned.

Jeg er for en stund tjekket ud fra hverdagen (gør mit bedste i hvertfald hvorfor her også er stille), og lige pt. er Gro og jeg på tøsetur et par dage nede hos mine forældre på landet, inden vi atter vender retur til drengene og har de sidste feriedage sammen. Både Kim og jeg starter op igen næste uge – samtidig med at vejret vender og solen vender tilbage. Fantastisk. Ironi kan forekomme haha…

Sidste uge tilbragte vi på Bornholm med farmor og farfar, og det var en SKØN ferie, og heldigvis med en smule solskin. Jeg laver et indlæg om solskinsøen lidt senere på ugen – I er nemlig rigtig mange der har fulgt med på sidelinien på Instagram (tak for det I er skønne!) og har fået en del spørgsmål om forskellige sager, så jeg forsøger at samle det hele i et lille ferieindlæg.

For nu, vil jeg lige komme med lidt mandagsønsker – bare så det hele ikke går helt i stå. Måske mange af jer har lidt ekstra tid til at shoppe lidt rundt i disse tider, og ligeledes har måske mange af jer brug for lidt ekstra selvforkælelse denne sommer, hvor de sommerferierneplanerne for mange er ændrede.

Jeg har i hvertfald en indre kamp med mig selv, om alle de fine sager jeg drømmer om at købe, men som min pengepung ikke er heeeeelt enig i 😉

Denne uge må jeg dog eje en af disse fine feminine sager (er vild med både kjoler, top og bluse), ligesom jeg drømmer en del om de fine bæredygtige sager herfra*. Perfekt til når solen vender tilbage… (krydser fingre). Kunne også godt bruge denne fine fingerring* på mine brune pølsefingre, og så har jeg sukket lidt efter en af vores bløde cashmere underkjoler på arbejdet, som er perfekt under nogle af alle de løse sager jeg har i skabet. Især på lidt køligere dage, vil den være guld værd!

Jeg ønsker mig faktisk alt fra collagen denne uge – what to choose?!

Rigtig god uge til jer, hvad enten du har ferie, er hjemsendt grundet Corona eller stadig passer skansen på job.

Sommerkram <3

PS: I øvrigt, så er jeg noget så forfærdelig ramt af pigmentpletter. I hele ansigtet – ser forfærdelig ud 🙁 Er der nogle af jer, der har gode råd?

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsønsker