Søndagshilsen & noget om gode råd

Mandagsønsker

1 Blød morgenkåbe / 2 Smuk halskæde / 3 Fin blazer / 4 Sød bluse* / 5 Rosa sneakers  / 6 Lækker sommerduft / 7 Fine trusser / 8 Enkel top / 9 Cool brede jeans / 10 Skøn blød sweat / 11 Bløde løse bukser / 12 Sød cardigan / 13 Ruskinds stiletter / 14 Bæredygtigt fint net / 15 Sød blomstret bluse* / 16 Lækker bog / 17 Fint nat/home sæt / 18 Praktisk intimpleje til barbering / 19 Sød nederdel / 20 Skjorte i økologisk bomuld / Øko shampoo/balsam (den er fantastisk den serie)

Et tak, Netflix & ugens fine fristelser

Inden vi tager hul på ugens mandagsønsker som jeg har trukket en dag med vilje, vil jeg gerne først sige tak for jeres positive respons på mit indlæg forleden. Det er altid lidt grænseoverskridende, at skulle skrive et lidt mere personligt indlæg, og i dette tilfælde forsvare og forklare mig selv.

Men jeg har simpelthen fået overvældende mange søde beskeder i indbakken, hvilket jeg er meget taknemmelig for. Naturligvis er der faldet nogle fra på de sociale medier – men det var så nok ikke meningen, at de skulle følge med i mit lille univers <3

Og lad mig endnu engang slå fast, at indlægget ikke var ment som en løftet pegefinger, blot en forklaring.

De sidste par uger er fløjet afsted, og er egentlig bare gået med det samme dag ud og dag ind. Sådan er det nok når hverdagen igen er nogenlunde oppe at køre. Ungerne har stadig ferie, og laver det de har lyst til nu vi andre ikke kan underholde dem. De får lov til at være ligeså længe oppe som os voksne – og det er noget de nyder 😉 Måske vi er lidt de strenge forældre, hvor børnene stadig kommer pænt tidligt i seng i hverdagene haha.

Endnu engang har jeg fået købt mig et par jeans – hvad sker der lige for det?! Når jeg inden for 3 uger finder hele 3 par jeans som passer mine små, kraftige ben – ja så er det store sager – hurra for en jeansmode med lidt bredere jeans. Jeg har netop købt nummer 9 på collagen, og de er super fine irl. De er lidt længere end de andre vidde jeans jeg har købt, og så kan jeg godt lide den rå kant forneden. Anbefaling herfra til andre jeans-fans!

Denne uge drømmer jeg om især om den aromaterapeutiske parfume Powderbloom fra Karmameju. Den er lige blevet nomineret til årets danske produkt ved Danish Beauty Awards, og da jeg ikke bruger almindelig parfume, tror jeg denne må prøves. Jeg har duftet til den her på kontoret, og den dufter skøøøøøønt!

En anden ting jeg tror jeg må prøve, er denne serie, som eftersigende skulle være fantastisk til intimbarbering. Jaja, måske det er lidt intimt og touchy emne – men hey det er noget næsten alle kvinder kender til. Og særligt her i sommermånederne, er det bare ikke særligt chamerende med røde knopper vel? Så nu må den serie prøves, har hørt så meget godt om den!

Ellers så kunne jeg især godt bruge et blødt sæt som dette (enten i grå eller lilla), nogle nye trusser i stedet for alle de gamle forvaskede, et par fine bluser* til mine jeans og en smuk halskæde til den solbrune hud (jaja jeg bilder mig ind at jeg er blevet lidt solbrændt…)

Håber at I har noget spændende på programmet denne uge – jeg har absolut intet interessant i min kalender – desværre! Jo det skulle da lige være at se den nye og sidste sæson af Modern Family på Netflix – elsker den serie!

God uge til jer <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagshilsen & noget om gode råd