Mandagsønsker

Mandagsønsker

1 Fin strik / 2 Sød halskæde / 3 Skøn parfume / 4 Lun vest / 5 Pæn kjole / 6 Rå skindnederdel / 7 Feminin sort top / 8 Smart fnugfjerner* / 9 Interessant bog / 10 Enkel kjole* / 11 Fin og enkel t-shirt / 12 Cool ternet jakke/ 13 Lækkert gulvtæppe / 14 Fine prikkede bukser / 15 Rå støvler / 16 Cool mom jeans / 17 Inspirerende kogebog / 18 Fine sneakers / 19 Bløde bukser i rib

Stilhed & varmefri

Beklager stilheden herinde – jeg har simpelthen haft stemplet helt ud i varmen de sidste par uger ish! Tilladt mig at nyde solen henover begge weekender efter en travl tid på arbejdet, og det har været skønt! Jeg er virkelig ikke god til at lave ingenting, så jeg øver mig – og hvad er bedre til det formål, end at slikke sol på enten stranden eller på terrassen 😉

Men nu er jeg tilbage. I hvertfald lige med ugens mandagsønsker – jeg skal nok forsøge at komme lidt ind i kampen igen haha – men jeg synes sgu der er travlt i det virkelige liv pt.

Anyway, selvom vi forsat har hedebølge, så er der lidt efterår over ugens ønsker. I ved at jeg er en udpræget sommerpige som ELSKER sol og varme, men må alligevel indrømme, at jeg glæder mig til at trække i jeans, læderbukser, nederdele, striktrøjer, støvler, sneakers og overtøj… Eller jeg kan godt lide tanken om det i hvertfald – for jeg ved også, at ligeså snart det er køligt og blæser en smule, så længes jeg efter sol og sommer igen. Ja, I know. Jeg er en typisk utaknemmelig dansker på det punkt!

Anyway. Jeg er helt forelsket i denne fine nederdel, og sat sammen med enten min AMARA sweater fra CARE BY ME eller denne strik, vil det være et fint efterårssæt. Jeg vil gerne have et par lidt mere klassiske styles ind i skabet efter jeg har fået solgt godt ud, og sort er altid klædeligt og pænt.

Både disse jeans (som jeg elsker i den lyse udgave her nu) og denne fine top, er musthaves, og tror det er noget lommepengene denne måned skal bruges på. Og så ønsker jeg mig en halskæde som denne til at forlænge sommeren hen over efteråret – den vil være fin på solbrun hud tror jeg 🙂

En anden ting jeg lige må slå et slag for, er denne smarte fnugfjerner*. Jeg har damperen af samme mærke, og den er helt genial! Hvis den smarte fnugfjerner er ligeså genial, så må den på ønskelisten! I er flere der har spurgt ind til damperen*, da jeg viste den på story, og jeg kan varmt anbefale den. Jeg fik den af mine forældre til jul, og jeg knuselsker den! Den er helt genial til alt mit økologiske bomuldstøj fra arbejdet – og så er den pæn tillige haha. Win Win!

Hvis jeg når det, så vender jeg tilbage senere på ugen med et par glimt fra de sidste ugers dejlige sommervejr, samt noget helt genialt vi har lanceret hos CARE BY ME.

Må I få en SKØN uge, og tak fordi I stadig følger lidt med herinde <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsønsker