Søndagshilsen

Mandagsønsker

1 Fed quiltet jakke / 2 Fin strik / 3 Lækker regnfrakke med foer* / 4 Cool støvler / 5 Lune cashmere sokker / 6 Fine Isabel Marant støvler / 7 Yndlings mom jeans / 8 Smukke glimmer stiletter / 9 Bæredygtig kjole / 10 Lækker jakke / 11 Skønne gummistøvler / 12 Inspirerende bog / 13 Fint farvet lys* / 14 Cool sneakers / 15 Rå støvler / 16 Sød cardigan* / 17 Sorte rå jeans / 18 Smuk sort kjole / 19 Sødt armbånd / 20 Enkel og smuk stol

Køligere temperaturer & mørke fristelser

Er I klar til en sprit ny uge? Jeg ved godt, at den startede i går mandag, men jeg glemte simpelthen at udgive indlægget her! For filan da også altså – jeg har nok været træt oven på den uge, som I kunne fornemme i søndagsindlægget 😉

Anyway, her får I ugens mandagsønsker, som nok udstråler en del efterårsvibes – men hey det er næsten også sidste uge af august, og så står den på september og dermed efterår! Vildt nok.

Jeg har denne uge fundet en del fede støvler, og har faktisk forelsket mig i mange flere, så måske der kommer et decideret “fodtøjs” indlæg med inspiration til det kommende efterår og vinter. Det plejer I også at tage varmt imod 🙂

Jeg kunne godt drømme om en ny regnfrakke, og den med foer bag nummer 3* på collagen, er så fin synes jeg. Fås også i mørkeblå som er lidt mere neutral, og til den gad jeg godt sætte de fine gummistøvler her. Tilsat lidt lun strik, mørke jeans og grove støvler så er man godt helgarderet til efteråret.

Jeg må også lige komme ind på jakken her – den er lige mig! Overvejer virkelig om jeg skulle prøve at klikke den hjem og se om den er noget. Lige om lidt er det tid til overtøj…

En sidste ting jeg vil fremhæve, er bogen på collagen. Har læst så mange positive anmeldelser af den, at jeg er nødt til at læse den selv. Det kunne godt være en bog, der ville være god for mig.

Denne uge har intet interessant på programmet desværre. Vi skal nok male gavlen på huset i weekenden hvis vejret holder, og så ellers bare sørge for at få alle mand helt raske. Jeg kunne ellers godt bruge en aften ude nu sidste uge var knap så spændende 😉

Må I få en dejlig uge <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagshilsen