Mandagsønsker

Sukkerfri-ish september

En sundere september

Jeg har før kørt flere sukkerfri måneder gennem de sidste par år, og hver gang er I (heldigvis) en del der har fulgt med – og selv været med, hvilket har været mega dejligt! Det kan også være, at der er mange af jer derude, der tænker, “åh nej ikke nu igen” – og det er helt ok! Så springer I bare de indlæg/opdateringer over – men da det er en stor motivationsfaktor for mig, at dele projektet her på domænet – for så fanger bordet ligsom, snupper vi lige en omgang mere og skyder efteråret lidt sundere igang 😉

Jeg kørte jo i foråret hele 7 uger som sukkerfri som I nok husker, og det gik over alt forventning. I kan læse den sidste opdatering her hvis I har lyst. Jeg smed en del kilo, fik mere overskud, sov bedre og blev faktisk en mere glad Maria, hvilket jo var win win over hele linjen. Og jeg har faktisk holdt det sådan ok – også henover sommerferien. Har været god til at gemme det søde til weekenderne, og i sommerferien gik vi en masse skridt, hvilket udlignede en smule. MEN jeg er jo også kun et menneske – og i den grad et der er udstyret med en svagere rygrad end så mange andre haha, og derfor må jeg indrømme, at august lige har været liiiiiiidt for sød. Har stadig været super aktiv, og holder mine som minimum 1o.000 skridt om dagen og 3 x 10 km løb om ugen (kun glippet 1 gang med løb faktisk), men jeg har haft hovedet lidt for meget i køleskabet efter Rittersport, og I som følger med på Instagram, har set at jeg har fået øjenene op for chips & dip – God damn it 😉 Så der er lige røget 2 kilo på desværre, og min hud lider temmelig meget under de lidt usunde vaner, hvorfor jeg gerne vil hanke op i mig selv nu inden jeg kommer helt ud af kurs – og bliver helt sukkerafgængig igen. Det gider jeg simpelthen ikke!

Og nu har vi tilmed fået en ny vidundervægt, som kan fortælle en alt muligt (måske lidt for meget), og den viser at jeg vejer lidt mere end jeg troede, og jeg har jo hele tiden haft et tal i hovedet, som jeg gerne vil ramme. I know – tallet er måske ligegyldigt, så længe jeg har det fint i min krop – men jeg vil altså gerne ned på det tal – også så jeg har lidt at stå imod med. Vi har altid kæmpet med vægten kvinderne i vores familie, og det ligger i generne at have tendens til ikke at være slank som en ål. Så hvis jeg lige har et par kilos buffer henover efteråret, så tror jeg det passer meget godt 😉

Og inden I er flere der sidder og tænker, ej men nu må hun stoppe – hun er da tynd nok, så kan I læse indlægget her, som rigtig mange har klikket forbi. Man tør jo næsten ikke sige højt, at man faktisk ikke selv synes man er heeeelt i mål – men det handler jo om ens egen holdning, og glæde ved sin krop. Jeg kan sagtens tåle at smide nogle kilo, men jeg vil ærligt indrømme, at det ikke kun er for at smide lidt sul at jeg gør det. Nej, det at få sukkertrangen under kontrol, er virkelig dejligt, og jeg har aldrig haft det så godt helbredsmæssigt før, som jeg havde det i de 7 uger jeg spiste sundere! Og mit bmi er helt fint – faktisk kan jeg tåle at smide hele 12 kilo mere, før jeg ville bevæge mig ned i kategorien undervægtig – så no worries 🙂

Målet

Som overskriften lyder hedder det sukkerfri-ish – og det skal forstås på den måde, at jeg ikke kommer til at køre det helt fanatisk. Vi skal nemlig til et par ting i løbet af måneden, hvor jeg ikke vil sidde og være kunstig, og takke nej tak til et stykke kage, men ellers vil jeg prøve at køre det stramt.

Jeg ved dog ikke helt hvad jeg skal gøre uden vandmelon, nu sæsonen er ved at være slut hihi. De smager i hvertfald ikke af særlig meget dem man kan købe nu. Men tænker at det må blive noget med nogle andre bær, blommer, clementiner (forhåbentlig snart) osv. Shit jeg elsker vandmelon haha.

Rent vægtmæssigt har jeg ikke sat et mål alene for september/den sukkerfri periode. Jeg spiser stadig som jeg plejer, men måske jeg skal kigge det en smule efter i sømmene. Men det er primært sukkeret jeg sætter ind efter.

Og så har jeg et mål der hedder minus 5 kilo til 1. november. så rammer jeg den vægt jeg gerne vil ned på – og den vægt jeg gerne vil holde. Men det er også de sidste 5 kilo der er de sværeste, så jeg ved godt, at det kommer til at kræve lidt mere end blot at droppe sukkeret, og være aktiv. Kosten har en del at sige, men jeg tager det stille og roligt, og ser hvad der sker i løbet af september.

Og når vi så rammer 1. november og forhåbentlig 5 kilo mindre af Maria, så må jeg forkæle mig selv, med en fin kjole. Vi skal nemlig til rund fødselsdag i den måned – så det fortjener jeg.

Er I med? Skriv endelig en kommentar herunder, eller send en besked på Instagram.

God søndag aften!

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

8 kommentarer

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsønsker