Sukkerfri-ish september

Klar til efterår

1 Fed quiltet jakke* / 2 Lækker vest / 3 Fin uldfrakke / 4 Praktisk termodragt* / 5 Smart regnjakke med foer* / 6 Fine støvler med hæl / 7 Chunky overgangsstøvler / 8 Smukke luksus støvler / 9 Lækre støvler i ruskind / 10 Rå army/sorte støvler / 11 Fin dunjakke / 12 Klassiske hvide sneakers / 13 Bløde teddyjakke / 14 Fin og enkel jakke* / 15 Sorte gummistøvler / 16 Lækker lang termojakke* / 17 Fine “lak” støvler / 18 Armygrønne gummistøvler / 19 Fin brun quiltet jakke* / 20 Fine hvide sneakers / 21 Pæne støvler i ruskind

September – tid til at holde varmen

Håber I er kommet godt fra start i september måned!

Dagene bliver alt for hurtigt kortere ligesom temperaturene er dalet en hel del. I hverfald sent henover aftenen og frem til morgenstunden. Det er snart tid til at krybe lidt i hi indendøre, tænde levende lys og hygge lidt ekstra. Jeg er ikke vild med regn og blæsevejr – men hyggen derimod er jeg svært tilfreds med!

Jeg ved godt at mandagsønskerne er udeblevet denne uge – det beklager jeg! Men jeg havde i tankerne at lave dette indlæg som jeg pippede lidt om  jer i stedet jeg nåede det bare ikke lige vil, jeg gerne indrømme. MEN nu er det klar, og måske det kan inspirere nogle af jer til efterårets overtøj samt sko og støvler til en ny sæson.

Næste uges mandagsønsker kommer lidt senere på ugen – bare så I ikke går forgæves på mandag. Der skal lige en opdatering på første uge af sukkerfri-ish september ud inden…

Aldrig gå ned på fodtøj…

Anyway, jeg har en forkærlighed for fodtøj – det indrømmer jeg gerne! Både de lidt mere luksuriøse af slagsen men også highstreet. Og jeg har faktisk hverken særligt mange sko, støvler og stilletter tilbage – har solgt godt ud, og det har været rart, men også tomt. Men det betyder, at jeg mangler lidt basis fodtøj i garderoben synes jeg. Særligt fordi jeg nu er “rigtigt” på arbejde, og ikke blot sidder hjemmefra. Det går ikke rigtigt at tage på kontoret i hyggesokker og sutsko vel? 😉

Denne sæson drømmer jeg lidt om, at få råd til både et par lidt pænere støvler. Måske disse (jeg har faktisk allerede dem i en lys nuance, men nu har jeg et lille crush på den mørke udgave…) eller disse. Drømmen om at vinde i lotte, er naturligvis også altid til steder – så ville jeg forkæle mig selv med disse skønheder – men det bliver nok ved drømmen. Og så ønsker jeg mig også et par mere grove støvler, som duer når jeg skal ud at gå, samt på ture med ungerne, ligesom et par hvide sneakers er et must. Mine yndlings fra adidas er nemlig afgået ved døden i sommers, og har ikke fundet en erstatning endnu. Kunne dog godt være lidt lun på dem her…

Overtøj i lange baner

Hvad angår overtøj, så mangler jeg nok ikke rigtig noget udover en overgangsjakke. Jeg har i mange år haft mine termojakker fra MarMar Copenhagen, og ville egentlig også have haft en i en af de nye farver fordi jeg har solgt de gamle, men de blev hurtigt udsolgt. Er dog vild med denne farve, men vil gerne have den anden model med kraven… Men måske jeg også skulle gå efter en lidt mere klassisk model i stedet. Derfor overvejer jeg nu enten denne* som er ret fin, eller denne lidt mere klassiske*. Den skal ikke være for tyk, for jeg har også min uldfrakke fra Ganni, som er perfekt inden det bliver alt for koldt – hvis det da bliver det i år.

Og slutteligt så drømmer jeg om en fin heldragt som denne*, som vil være perfekt til mine aftengåture henover de næste måneder. Jeg har jo min meget varme og lækre leo flyverdragt fra The Dalset, men denne vil være en god mellemting, og savnede faktisk en sidste år.

Suk. Alle de fine sager. Gid jeg var rig 😉

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sukkerfri-ish september