Et lille pip

Mandagsønsker

1 Vamset teddybear frakke / 2 Håndstrikket luksus / 3 Fin sort dunfrakke / 4 Smukt vedhæng* / 5 M vedhæng* for Maria og Mor / 6 Sød scrunchy* / 7 Fin jubilæums lampe* / 8 Plantebaseret håndsprit* / 9 Sød rosa hue* / 10 Klassiske striber / 11 Prikkede strømper / 12 Lækker quiltet frakke / 13 Cool sofabord / 14 Sød g billig plisseret nederdel* / 15 Chunky vinterstøvler / 16 Fine ruskindsstøvler / 17 Pæn nederdel / 18 Sød rosa cardigan / 19 Skøn muslingelampe / 20 Fin bademåtte / 21 Pæn toiletbørste / 22 Lækker sofapude /23 Sødt armbånd / 24 Cool barstol / 25 Praktisk dørmåtte

Mandagsønsker, stilhed & efterår

Tænk – der har ikke været mandagsønsker her på domænet siden 25. august! Så kan jeg bedre forstå at I er flere der har skrevet og spurgt om jeg er stoppet med dem haha. I mellemtiden er det gået hen og blevet efterår. Dalende temperaturer, blæst og regn – og ikke mindst tidlige mørke aftener. Uanset hvor lidt fan jeg er af blæsevejr og regnvejr (især på cykelstierne), så har årstiden ligeledes sin charme med hygge i stearinlysets skær samt lag på lag tøj, chunky strik og fede støvler rent garderobemæssigt.

Som jeg skrev i indlægget i går, så har sygdom og manglende overskud været grunden til stilheden, men jeg håber nu på, at kunne få tjekket ind et par gange om ugen fremover. Ellers er der ikke rigtig nogen til at blive ved tænker jeg. Men forhåbentlig lykkedes det 🙂

Tilbage til ugens mandagsønsker, som også bærer præg af efterår med overtøj, strik og støvler. I fredags var jeg et smut i Lyngby, og forelskede mig hovedkulds i denne frakke. Den er ret skøn irl, og stod længe og prøvede den haha. Den vil være perfekt at hoppe i om aftenen, når jeg skal ud på mine aftengåture eller putte mig i efter bodyflow. Det var ligeledes den frakke, jeg skrev om i story i går på Instagram, at jeg håbede at få råd til at købe, hvis jeg film godt salg i min Kirppu biks her i byen. Flere af jer ville gerne vide hvad det var for en – og det var så denne. Jeg mangler ikke rigtig overtøj – jo måske en overgangsjakke, der bruger jeg pt. jeg min old gamle termojakke, men der er malerpletter på – så det er jo næsten lovligt at købe den 😉 Og jeg prøvede også disse støvler, som var ret fine. Især til mine nye lyse jeans, som flere af jer også har bedt om link til. Jeg mangler et par pæne støvler til kontoret nemlig. Varme støvler har jeg købt. Der har jeg forkælet mig selv med disse skønheder i år efter et par år uden nye “rigtige”  vinterstøvler. Jeg ELSKER dem – de er så cool. Enten er man til dem, eller også er man slet ikke haha.

Ellers så vil jeg fremhæve nederdelen her*, som jeg godt kunne bruge til mine lækre cashmere bluser fra arbejdet, den plantebasserede håndsprit* – sprit er kommet for at blive, de fine vedhæng her* og her* samt den rosa hue*. Men jeg ønsker mig faktisk alt på collagen – på boligfronten mangler vi en ny dørmåtte da Anton kastede op på den gamle, og den stod ikke til at redde, ligesom jeg ønsker mig nye barstole. Måske disse.

Håber I må få en skøn uge – måske en sidste inden efterårsferie næste uge igen hvis nogle er så heldige? Jeg selv snupper nok blot et par dage – sådan er det når man ikke har optjent noget ferie haha.

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et lille pip