Mandagsønsker

Mandagsønsker

1 Fin glimmerkjole* / 2 Lækker strik / 3 Julekalender til den søde tand / 4 Fin basisbluse / 5 Sødt kræmmerhus / 6 Fin julekrans* / 7 Mom jeans med “diamanter” / 8 Lækker hue / 9 Buksedragt med palietter / 10 Inspirerende bog / 11 Vamset stol + skammel* / 12 Sødt armbånd / 13 Genanvendelige øko rondeller / 14 Varmt og feminint  undertøj / 15 Rå “eucalyptus” krans / 16 Natskjorte i økologisk bomuld / 17 Lækker kogebog / 18 Fin cap / 19 Hyggelig hoodie* / 20 Cool sneakers / 21 Bløde natbukser i øko bomuld / 22 Fint bæredygtigt net /23 Bløde hyggebukser* 

Mandagsønsker, Ben & Jerry’s & et par dage fri

Så blev det mandag endnu engang – og jeg var igen stille sidste uge, netop som jeg havde lovet at jeg var lidt mere stabil haha. Sorry!

Vi havde en crazy travl uge på arbejde, og jeg havde lovet mig selv (og ungerne at tage) at tage et par dage mere eller mindre fri, så vi lige kunne hygge en smule, nu de havde efterårsferie, og der absolut ingen planer var på programmet.

Det resulterede i en hulens masse Ben & Jerry’s is – damn you Føtex og de gode tilbud, lidt shopping med Gro, en tur i bio – er det kun mig der synes det er absurd dyrt at tage i biffen nu om dage? 500 kr for ungerne og jeg inkl. popcorn og sodavand. Måske det bare er mig der er fra landet 😉

Nu er ferien forbi, og ungerne tæller allerede ned til juleferie – bum! 2020 er egentlig også et år, som bare gerne må gå i glemmebogen på nogle områder, og så bliver 2021 forhåbentlig lidt mere interessant selvom jeg godt ved at corona forsætter efter nytår.

Anyway, tilbage til det det jo egentlig handler om; nemlig ugens mandagsønsker!

Glimmer, bøger, lidt jul, bæredygtige “vat”rondeller og lun strik – alt i alt en god blanding hvis jeg selv skal sige det. Selvom der nok ikke bliver nogle julefrokoster med dans på bordene og drinks i lange baner til ud på natten (ikke at jeg nogensinde har været til sådan en haha), så kunne jeg ikke dy mig for at tage den fine buksedragt eller kjolen her* med. Er jo lidt af en glimmergås som ved I 😉

Og så vil jeg lige slå et slag for vores nye bæredygtige PURE kollektion, som netop lander denne uge i alle farver. En serie, der fortrinsvis er lavet af rester fra vores økologiske bomuldsproduktion. Absolut musthave – især de genanvendelige rondeller!

Vidste du, at der bliver smidt 20 mio. vatrondeller ud verden over – om dagen?!

Helt absurd at tænke på… Vi er i hvertfald pænt stolte og glade for resultatet af kollektionen inde på CARE BY ME kontoret <3

I morgen tirsdag har vi medarbejder-hygge-dag, og i skrivende stund her søndag aften, ved jeg endnu ikke hvad vi skal. Men jeg GLÆDER mig – suk hvor er jeg heldig!

Må I få en dejlig uge – pas på jer selv.

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsønsker