Mandagsønsker

Mandagsønsker

1 Fed jakke / 2 Fin strik / 3 Sød hoodie / 4 Pæn lampe / 5 Fin Strikkebog* / 6 Skønne jeans / 7 Smukke øreringe (tilbud) / 8 Bløde luksus sokker / 9 Flot drikkeglas / 10 Fine stribede bukser / 11 Fint hårspænde / 12 Forårsfin dunjakke / 13 Pænt tæppe* / 14 Blød træningstop / 15 Cool sneakers / 16 Fineste kjole / 17 Tennissokker / 18 Bløde træningsbukser / 19 Fin ring / 20 Cool t-shirt / 21 Pæne jeans / 22 Lækkert gulvtæppe

Selvomsorg, solskin & forårslængsler

Håber I alle har haft en dejlig weekend – for det har jeg. Virkelig rar. Jer der følger med på Instagram, har nok set at jeg har været helt alene hjemme – og det har været SÅ skønt og tiltrængt. I disse tider hvor vi alle fire er hjemme konstant, har det simpelthen været dejligt bare at kunne lave lige præcis det jeg ville og når jeg ville uden deadlines og andre end mig selv at tage hensyn til. At jeg så desværre var ramt af migræne en del af tiden er næsten lige meget – jeg nød det alligevel og var ude at få en masse skøn luft i det fantastiske vejr! Solskin, blå himmel og frostklar luft. Næsten helt forårsagtigt – hvis man altså så bort fra sne og tempetaturer under frysepunktet haha.

Og apropos forår. Så har jeg i øvrigt købt denne fine jakke fra et af mine tidligere mandagsindlæg som er overraskende fin – og længes nu pænt meget efter netop forår så jeg kan tage den på. Det er sjældent jeg køber en jakke uden at prøve den først, men i disse tider er det jo liiiidt svært så tog chancen. Den er pæn, enkel og ikke så dyr – win win. Må se om jeg lige kan vise den frem en dag. Måske på story ovre på Instagram.

Denne uge er jeg faldet for endnu en jakke faktisk. Denne som både er en regnjakke OG en vest – synes den er mega cool. Den ønsker jeg mig altså pænt meget. Måske hvis jeg sælger ud noget af det jeg har i skabet kunne der blive råd til den. Noget må ud før der skal noget andet ind – sådan kan jeg godt lide at det er, og er faktisk god til at sælge ud og begrænse mine køb. Det kommer lidt i perioder med at jeg falder for noget.

Jeg havde nogle øreringe med forrige uge som er noget så fine. De er fra et nyt dansk brand – Berg & Blume hedder de. Ret så smukke og enkle øreringe – og nu har de sørme et bette udsalg så jeg lige. Så er tippet i hvertfald givet videre hvis du selv havde lagt mærke til øreringene. Jeg er lidt vild med dem jeg har med på collagen her men også disse jeg viste frem sidst.

Og som I ved, så er jeg jo lidt af en jeanspige og jeg faldt over en model jeg ikke lige havde set før – i en pæn sådan lidt forårsagtig blå farve. Måske man skulle prøve dem? I plejer at være ret så vilde med jeans også. Især disse mom jeans som her er i cool sort. Eeeeeeeelsker jeans – på alle tider af året.

Suk, jeg synes faktisk at der er mange skønne sager for tiden – men drømme kan man altid. Det er nemlig helt og aldeles gratis!

Ellers håber jeg, at I holder humøret oppe i denne lidt svære tid vi alle går igennem – pas godt på jer selv derude <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsønsker