Lee x H&M

Mandagsønsker

1 Smuk feminin top / 2 Lækker nederdel i skind / 3 God hårkur / 4 Skøn lampe / 5 Lækker strik / 6 Sød øko t-shirt* / 7 Fint viskestykke* / 8 Nyt læsestof / 9 Fed overall / 10 Sød blå sweat / 11 Fin cardigan / 12 Fin DO YOU totebag / 13 Smukt undertøj / 14 Cool sneakers* / 15 Bløde blå bukser / 16 Skøn lænestol / 17 Sød lyseblå skjorte/ 18 Fin vest* / 19 Smuk bluse / 20 Fed skammel / 21 Fine jeans / 22 Fede mom jeans / 23 Luksus sofapude / 24 Pæn skjortekjole / 25 Inspirerende læsning  / 25 Sød sommerlig dug

Ny måned, ny start & ugens fine fristelser

En ny mandag. En ny uge. En ny måned. Velkommer februar – må du blive lys, mild og positiv <3

Vi er på vej mod lysere tider, og det trænger jeg i den grad til. Jeg drømmer om, at februar bliver måneden hvor de første vintergækker kan plukkes i haven, hvor jeg kan gå en tur efter fyraften i dagslys og hvor min motivation til at leve sundt kommer tilbage.

Jeg må indrømme at januar ikke har været særlig fed, og det er faktisk sjældent at jeg brokker mig som sådan og ligefrem synes at jeg må kaste håndklædet i ringen – men synes sgu det har været op af bakke. Og når jeg er fortvivlet, ked af det, små-irriteret, sover for lidt eller bare er lidt ved siden af mig selv – så spiser jeg, og sådan har det altid været. Og det har jeg alså gjort lidt for meget – og så bliver jeg endnu mere fortvivlet. Men. Nu har sagt til mig selv, at jeg må tage den positive kasket på i februar og sadle om og give 2021 en ny frisk start, så jeg kommer tilbage på sporet. Både fysisk og psykisk. For man har det altså bedre, når det er den rigtige benzin man fylder på og ikke de hurtige og fristende (søde) løsninger og når ens mindset er positivt.

Anyway. Tilbage til det det jo skal handle om. Ugens mandagsønsker.

Denne uge har jeg fundet en god blanding af (endnu flere) bløde sager, nogle lidt finere styles, pænt undertøj (trænger), fine sneakers, skønne sager til boligen samt lidt læsestof. Og så lidt forkælelse til håret også. Min søde frisør forhandler mærket Previa som udover at være naturlig, økologisk og miljøvenlig hårpleje, også er virkelige god produkter. Jeg har deres balsam (både den man bruger i badet og en leave in til bagefter) som har gjort underværker for min løvemanke. Ofte er “sunde” hårprodukter ikke særlig effektive i mit tykke hår, så vil lige dele det med jer. Stor anbefaling. Nina har lavet en webshop – Lueur.dk, så man kan shoppe produkterne online i disse tider – godt valg. Jeg skal i hvertfald have fingrene i både shampoo og så den hårkur jeg har taget med på collagen i dag.

Det fine net fra Karmamejus DO YOU kampagne har jeg allerede købt, men ville lige tage det med i dag, da jeg synes det er så fin en kampagne de dygtige piger har lavet, og høj aktuelt lige nu. Vi (CARE BY ME) bor i samme bygning som dem, og det er et meget inspirerende og skønt univers at begå sig i 🙂

Ellers er jeg i denne uge yderst fristet af det blå sweatsæt, disse mom jeans og den højhalsede vest*. Jaja også de andre ting, men hvis jeg nu skulle udvælge noget haha. Måske også lige undertøjet. Suk. Burde virkelig købe noget pænt undertøj. Har ALDRIG hele sæt på haha. Please sig jeg ikke er den eneste…

God første uge af februar til jer <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lee x H&M