Mandagsønsker

Kan man vende retur?

Er der en vej tilbage?

8.marts 2021.

Det var sidste gang jeg tjekkede ind her på domænet. Og det var egentlig på ingen måde tiltænkt, at jeg ikke skulle vende retur. Det virkelige liv fyldte blot for en stund lidt mere, pausen blev længere og længere og så har det været svært at komme igang igen.

For er der egentlig en vej tilbage, når man har været off så længe? Er der overhovedet nogle læsere tilbage? Er det på tide til at sige farvel og tak, nu der har været et break i så mange måneder – særligt når der alligevel er så mange professionelle derude, der lever af at blogge, og derfor skaber et helt andet content?

Jeg må være jer svar skyldig. For jeg ved det ikke. Men jeg tror jeg er kommet frem til, at jeg er villig til at give det et forsøg. For det er nu hyggeligt dette lille frirum – og det skal bare være som et lille hobby projekt på samme niveau med at strikke i sofaen om aftenen, gå til keramik, eller se en film mv. Det er en ting jeg nyder, og slapper af med – at kunne tjekke ind her engang i mellem. Og skrive om stort og småt samt hygge med at lave mandagsønsker og andre hyggelige sager.

For nu må det være ordene om pausen. Jeg skal nok skrive et uddybende indlæg om tiden der er gået. Der er sket mange ting. Heldigvis overvejende positive. Men på denne grå, blæsende og kølige september dag, tænker jeg at lægge ud med lidt interiør tanker.

Mon I stadig er derude?

Tid til at krybe indenfor… og drømme lidt

Jeg ved at jeg (heldigvis) ikke er den eneste der får lidt (læs meget) kriblen i fingrene for at lave lidt om når årstiderne skifter… Rykke alle møblerne rundt, skifte sofapuder, plaider mv. ud med nye motiver og farver, male en væg, købe nyt til væggene (se lige en fin rabatkode nederst i indlægget) fylde huset med nye blomster og planter og tænde et hav af stearinlys.

Det er blevet efterår, og tid til at krybe lidt i hi.

Jeg har mange drømme for især vores stue herhjemme. Det er blevet mere tydeligt for mig efter jeg er rykket ind i soveværelset med mit lille hjemmekontor, og jeg synes at lysten til at gøre lidt mere ud af stuen er steget igen. Og i takt med at ungerne er blevet temmelig store, er der nogle andre behov. Særligt siddepladser mangler vi når der skal sofahygges, så drømmer lidt om en blød, hvid sofa som skal fyldes nye smukke puder fra arbejdet, måske et gulvtæppe igen (vi måtte smide det ud da Harald fik allergi) og generelt bare lidt mere hygge. Har forsømt vores hjem en smule synes jeg, men nu må jeg tilbage i kampen.

Er startet lidt blidere ud med at bestille en masse fine plakater fra Desenio som skal hænge lidt forskellige steder. Nye plakater er en hurtig og nem måde at give boligen et nyt udtryk på, og det er jeg blevet ret glad for. Har skiftet lidt ud på billedevæggen i stuen indtil videre, og så stillet de andre plakater forskellige steder i huset. Både i stuen, soveværelset og kontoret, for lige at fornemme hvor de bor bedst. Vil også have sat en enkelt plakat eller to op ude på badeværelset – tror det skal være denne som vil passe fint ind i stilen derude – selvom den nu også vil være fin på væggen i stuen som på billedet herover. Men synes der trænger til lidt liv derude – måske man burde lave en lille billedevæg derude også? Bare en 2-3 billeder eventuelt. Skal nok vise resultatet, når/hvis jeg kommer så langt.

Plakaterne jeg har valgt denne gang hos Desenio hedder: Nude dancers 02 (50×70), Vintage car in Italy (30×40), Majestetic pillars (30×40), La maison d’art no 2 (21×30), Paris blue door (30×40), Dear future self (30×40), Ammonite fossil (30×40), Girl in window (40×50). Gro har derudover valgt et par stykker mere til sit værelse; Baby turtle samt Color splash girl.

Ligesom de tidligere gange jeg har købt plakater, har jeg valgt disse sorte metalrammer med en smal kant dertil, da jeg synes de giver et enkelt udtryk. Se f.eks. indlægget her, hvor du også finder link til plakaterne vi har i stuen, som I ofte spørger til 🙂

Rabatkode til jer

Jeg har fået lov til at give jer mulighed for at købe jeres egne favoritter med en fin rabat – perfekt til at skabe lidt hygge henover den kommende efterårs- samt vintersæson, hvor vi som førnævnt alle opholder os lidt mere indendøre derhjemme.

Koden mariax30 giver 30% på plakater (dog ikke på rammer samt handpicked og personlige billeder) fra i dag til og med d. 26. September. Hop evt. ind og følg med her hos @desenio for mere inspiration.

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsønsker