Det endelige punktum?

Fuldfør din indretning med et duftlys

Annonce

Har du brugt meget tid og mange kræfter på at indrette dit hjem perfekt? Men føler du stadig at der mangler et eller andet? Så kan det være du skal kigge nærmere på duftlys.

Duftlys i glas er en oplagt måde at bringe god stemning og en behagelig duft ind i hjemmet. Ikke nok med dette, så får du samtidig også en pæn pyntegenstand der ser flot ud, selv når den ikke er i brug.

Derfor kan et duftende lys i glas være med at til at fuldende dit design, og samtidig få dit hjem til at føles afslappende og behageligt at befinde sig i. I denne artikel kan du derfor opdage vores bedste tips og tricks, så du kan fuldende indretningen og forbedre atmosfæren i dit hjem. God læselyst!

 

Kort om duftlys

Der findes utallige dufte at vælge mellem, præcis ligesom i parfumens verden, og der er også stor forskel på kvaliteten af duften og ingredienserne der bliver benyttet.

Uanset om du sætter pris på en duft af frugt som mango, jordbær eller vandmelon, eller hellere vil lade næsen udforske en duft af skumfidus, honning eller vanille, findes der er et duftlys der passer til dig.

Når du starter ud kan det være en god idé at købe et par forskellige duftlys at afprøve, og gerne nogle i forskellige prisklasser, så du og din næse kan vurdere om duftlys af højere kvalitet er pengene værd eller ej.

 

Væge af træ eller bomuld til duftlys

En væsentlig faktor du bør tænke på, inden du køber dine duftlys, er hvilken type væge du vælger. Der findes som udgangspunkt to populære væger. Disse er enten fremstillet af træ, eller bomuld.

En væge af træ har tendens til at gløde og knitre mere end bomuldsvæger, hvilket giver en helt særlig atmosfære, der kan minde lidt om et lejrbål. Trævæger kan kræve lidt mere opmærksomhed i form af pasning af gløden.

En bomuldsvæge har en mere traditionel flamme, som du kender dem fra et stearinlys for eksempel. Disse væger kræver ikke noget særligt fokus, så du kan lade dem passe sig selv i længere tid uden problemer.

 

Placering i hjemmet

Duftlys er velegnede til de fleste værelser i hjemmet. Men især stuen og soveværelset er oplagte steder at placere et eller flere velduftende lys.

I stuen kan du sætte stemningen til filmaften, festen, eller til den romantiske hygge, så i alle sammen kommer i samme humør ved hjælp af det duftlys du har valgt. Det er en nem og hurtig måde at kontrollere stemningen på.

Duftlys er også perfekte til soveværelset, da de kan hjælpe dig med at slappe af og falde i søvn, alt afhængigt af hvilken duft du vælger. Nogle dufte er udviklet specifikt til at få dig til at føle dig tryg og sikker, mens andre er lavet til at få dig til at drømme tungt.

Studerer eller arbejder du hjemmefra, kan du med fordel vælge et duftlys med en frisk duft, af for eksempel citrus eller lignende. Dette vil give dig en opkvikkende effekt, der kan være med til at stimulere kreativitet, og gøre det lettere at fokusere på opgaven du arbejder på.

Sidst men ikke mindst, kan et duftlys også være med til at fremhæve en speciel stemning du ønsker at frembringe. For eksempel er duftlys med kanel populære ved juletid, da disse bringer en sød duft der minder om jul og sne ind i hjemmet, og gør at alle i hjemmet føler sig klar til julen og alle dens glæder.

 

Konklusion

Når du vælger duftende stearinlys til din indretning, er det vigtigt at tage hensyn til både duften og designet. Vælg derfor en duft, der passer til rummets formål og den ønskede atmosfære, og vælg samtidig et lys der passer til din indretningsstil.

Ved at tilføje et eller flere duftlys til din indretning, kan du skabe et mere indbydende, behageligt og æstetisk tiltalende hjemmemiljø, og fuldende designet af dit hjem. Held og lykke!

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det endelige punktum?