Mamamaruska.dk bliver af og til kontaktet af diverse firmaer og PR bureauer med henblik på at få et indlæg/omtale på bloggen eller Instagram.

OBS* Efter at forbrugerombudsmanden er kommet med nye regler for bloggere, vil næsten alle mine indlæg blive markeret med REKLAME. Det betyder ikke at jeg har fået hverken penge eller gaver for at skrive om brandet/firamet, men at jeg måske har en samarbejdsaftale med firmaet/brandet som består i at jeg kan købe varer med lidt procenter. Det er ifølge de nye regler reklame og skal derfor omtales som sådan. Det vil dog altid fremgå som et sponsoreret indlæg hvis jeg har modtaget penge for at omtale noget her på bloggen. Der er bare så mange gråzoner inden for denne form for markedsføring pt., hvorfor jeg har valgt at gøre det på denne måde, så jeg ikke sidder med fingrene i postkassen for at sige det rent ud 🙂

Jeg skriver kun om produkter/ting som jeg personligt kan stå inde for og det er vigtigt at påpege at det altid er min egen personlige mening der kommer til udtryk.

Indlæg kan være sponsorerede og det vil altid fremgå tydeligt om det er et sponsoreret indlæg eller ej. At et indlæg er sponsoreret betyder at jeg enten har fået betaling for at lave indlægget eller har modtaget produkter til test mhb. På omtale efterfølgende.

Ligeledes vil der forekomme affiliate links på bloggen. Disse links har ingen betydning for dig som læser. Jeg tjener derimod en mindre procentdel af de køb, du foretager dig gennem disse links.

Jeg linker aldrig til ting, som jeg ikke har lyst til at anbefale og kan stå inde for personligt – så disse links afviger ikke fra mine andre links på bloggen, men det er tydeligt markeret i bunden af et indlæg, hvis det indeholder affiliatelinks.

Hvis du måtte have spørgsmål til ovenstående eller vil du som firma/PR bureau gerne i kontakt med mig, kan det gøres her