by KlipKlap - spar 20%

Aldrig for gammel til at tumle

imageimage image image

Lørdag eftermiddag var vi inviteret ud i Fields for at se bObles nyeste skud på stammen. Det var min første tur ude blandt andre mennesker i 6 uger (!) Hold fast hvor var det skønt at føle sig bare en lille smule i live igen – men puha hvor var jeg brugt bagefter. Selvom eventet kun varede et par timer og Kim var chauffør, var mit sår helt hævet op og ømt bagefter 🙁 Det tager virkelig tid.

Men jeg vidste at det ville være et event ungerne ville synes var sjovt, og de trængte virkelig til at der skete lidt for dem. Så sætter man sig selv i sidste række som mor 🙂

Vi skulle som sagt høre lidt om bObles nye tumledyr og derefter afprøve dem. Gro gik straks igang med at lege men Harald skulle lige se tiden an. Det er sjældent at han er med til events, men dette var virkelig spot on for ham da han efter lidt tid kom ud af sin comfortzone!

Han elsker at være fysisk aktiv og han er god til det. Han og Bolette klikkede med det samme og han sprang straks til når både hun og Louise udfordrede ham motorisk. Så fedt at se!

Dette års limited edition juledyr er Flagermusen som virkelig var hit hos Harald. Vippefunktionen gør den sjov og en anelse mere udfordrende motorisk end de andre bObles vi har herhjemme.

Den er super sjov og udfordrende for både små og store da den kommer i to forskellige størrelser. Gro legede med den mindre model som var lidt mere sikker for hendes balance.
Den trekantede Flagermus stimulerer balancen og de motoriske evner både når man ligger, sidder, står eller går på den. Man kan også lægge sig på maven henover, sprede armene ud til siden – og med lidt øvelse – ”flyve” som en Flagermus.

Deraf overskriften på indlægget. For selv Harald på snart 8 synes at den var sjov og ligeledes farmand 😉

En anden nyhed vi kiggede på var bObles med lyd!

bObles nye tumlemøbel, Zoo Parade kommer i to udgaver: en ellipseformet vippe og cylinderformet skammel. Som noget helt nyt er begge udsmykket med indgraveringer af bObles tumledyr, der går parade. Det var ret fint med de graveringer og jeg elsker den rosa farvekombination de fås i.

Tilbage til det med lyden. Det er super smart at barnet nu kan blive motiveret til bevægelse gennem lyd. Jeg synes især at vippen var sjov og den var Gro ret vild med. Dog ikke pga. lyden men dens funktion. Jeg vil mene at det mest er små børn lyden vil være til gavn for – men der er det tilgengæld også super smart! Det ville jeg gerne have haft da mine unger var små – og bare rolig det er meget blide lyde, som man kan holde ud at høre på;)

Lyden får man ved at tilkøbe en lydboks med perlende rumlelyde eller blide ringlelyde, der kan sættes i Vippen og Skamlen og udskiftes med en skum prop hvis man blot vil have et almindeligt tumledyr 🙂

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.
   

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

by KlipKlap - spar 20%