Kærlighed til Christina Rohde

Fødselsdagsønsker Harald

image

I morgen onsdag bliver Harald 8 år (!) Jeg forstår det slet ikke! Hvor er min lille dreng blevet af. Ja kliché – men sådan har jeg det. Nu er han en stor, cool, klog og krøllet skoledreng med glimt i øjet og smil på læben.

Stop. Mor her kan ikke følge med…

Men fødselsdag det har han og gaver hører sig til. Selvom det er svært med ham. Han leger jo ikke og har aldrig gjort det. Han har minimalt af legetøj. Fysisk udfoldelse og kreativ hygge det er lige ham! Sidste år gav vi ham et sæt Hay æsker fyldt med alskens kreative ting. Det var et hit. I år er det svært. Han ønsker sig fodboldtøj og penge. Han har et pengeskab og går meget op i hvor fyldt det er…

Fodboldtøjet ved jeg at han får af farmor og farfar så skulle finde på noget andet. Han får et par lækre bluser, bla. en skøn med tiger på fra Popupshop og så et jumpsuit. Da det var på mode for nogle år siden røg han ikke med på dillen – men nu ønsker han sig et. Desværre kunne jeg kun opstøve et ufikst et af slagsen, men det vækker sikkert lykke 😉

Derudover får han et par svømmefødder, fodboldkort og en FC Barcelona drikkedunk (han er pludselig bidt af en gal fodbold) og så drømmer jeg om at give ham den fine opbevaringsskammel fra Design Letters. Den ville passe perfekt til hans skrivebord. Men det bliver nok til jul eftersom jeg er lidt sent ude 😉

 

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærlighed til Christina Rohde