Skør med prikker!

Bliv klædt på til vinter hos Tinderbox i ILLUM

SPONSORERET
BOYS

I toppen af ILLUM befinder sig et skønt univers fyldt til randen med lækker mode til børn. Jeg har brugt uendeligt mange timer i netop denne afdeling gennem årene og gør det stadig.

Jeg elsker konceptet med at flere brands er samlet ét sted, hvilket gør det mere overskueligt når man står og kampsveder med et barn i den ene hånd og sko, jakker og undertøj i den anden.

Der er god plads til at ungerne kan sidde og slappe af og se lidt tegnefilm på skærmen mens mor og far går rundt og finder de ting der nu skal prøves. Særligt skoafdelingen har vi været glade for. Pigerne bag kassen er søde og hjælpsomme og løber gerne på lagret – også under udsalg! De tager sig tid til at måle fødderne og give kyndig vejledning – hvilket er et must når man køber sko og støvler til de små poder 🙂

Nu er ILLUM Kids blevet en del af Tinderbox, som er Danmarks førende koncept indenfor børnemode. Tinderbox har et spændende og luksuriøst udvalg af de bedste nordiske og internationale mærker indenfor sko, tøj og overtøj samt accessories til piger og drenge i alderen 0 – 14 år .

Da vinteren står for døren er jeg blevet spurgt om jeg vil finde mine vinterfavoritter frem til ungerne. ILLUM Kids har mit absolut favoritmærke indenfor overtøj nemlig Ver de Terre i sortimentet, hvorfor jeg har valgt at tage det med på min collage. Gro skal igen i år have flyverdragten derfra som vi altid har og så skal hun have vinterjakke fra Marmar Copenhagen. Den har ILLUM Kids også i sortimentet ligesom deres nye flyverdragt også er.

Nogle gange er det godt at udvide sin horisont lidt. Man kan let blive frosset fast i sine egne vaner. Mine unger har i alle år haft Ver de Terre som vinterovertøj, hvorfor jeg altid falder tilbage til det.

I år tænker jeg at prøve noget nyt. Harald er en dreng som har krudt bagi og som for det meste hænger i et træ eller sparker til en fodbold på asfaltbanen. Det kan altså tiltider godt give lidt grå hår i hovedet på moderen, for det slider temmelig meget på overtøjet. Børn er børn, så selvfølgelig skal de have lov til at bevæge sig rundt og lege i ALT hvad de har på i SFO og skole – men det betyder ikke at jeg ikke er øm over det og tænker mit. Vinterovertøj er en af de dyreste poster, især når man køber kvalitet som Ver de Terre nu er.

IMG_7763

Men nu blev jeg præsenteret for brandet 66NORTH da jeg var til møde i ILLUM. Jeg havde i forvejen en smule kendskab til mærket da Harald har regntøj derfra (som i øvrigt er vildt lækkert!) men anede ikke at de lavede super fedt overtøj! Priserne er stort set det samme som Ver de Terre, så det er ikke det der er den afgørende faktor her. Jeg betaler gerne for kvalitet og noget der holder. Det jeg faldt for ved 66NORTH er deres slidstærke overflade og seje udtryk. Det er perfekt til de store drenge og jeg er vild med de dæmpede farver og rå design. Den smukke blå farve var virkelig flot og ligeledes var der en lækker grå som jeg lurede på.

Harald er så stor nu, at han ikke længere skal have flyverdragt men todelt overtøj. 66NORTH har lavet nogle super fede bukser som han må eje i år. Der var to forskellige slags, hvor det ene par fungerer som overtræksbukser her i efteråret eller den milde vinter uden foer samt et par varme med fleecefor. De er i en kvalitet der ikke var til at tage fejl af og de kommer til at kunne tåle lidt af hvert. Harald synes desuden det er lidt sejt at de ligner tømmermorfars arbejdsbukser 😉

Jeg har desværre ikke et produktfoto af dem, men tog et billede af dem inde i afdelinggen. De kommer dog slet ikke til sin ret på billedet. Hvis du er på udkig efter fedt overtøj til din aktive dreng, så synes jeg du skulle tage forbi en af Tinderbox afdelingerne, som udover denne i ILLUM er placeret i Frederiksberg Centret, Waterfront og lufthavnen. Det er et brand om jeg spår en stor fremtid indenfor overtøj til ungerne og en skarp konkurrent til eksistrende kvalitetsmærker. 66NORTH byder både på regntøj, jakker,frakker, fleece og lækkert tilbehør (især fede huer).

Ydermere har jeg valgt at sætte sko fra Bisgaard på collagen. Det er et mærke jeg ofte har købt og især deres sneakers har vi brugt meget. Jeg faldt pladask for de fede støvler til Harald. Ret rå og enkle i udtrykket – og nemme at få på. Han gider ikke en fodformet støvle længere og rendte allerhelst rundt i sneakers året rundt. Nej den skal være cool, let og lækker og først og fremmest hurtig at få af og på når klokken ringer.

GIRLS

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skør med prikker!