Klar til julehygge?

Billige bøger – spar op til 90%

REKLAMEPLUSBOG

Jeg har før skrevet om PLUSbog.dk og flere har spurgt ind til det, hvorfor jeg nu igen vil anbefale et smut forbi. Hvem vil ikke gerne spare penge på de allernyeste bøger??

Du kan fx. få den meget populære bog Kaninen der så gerne ville så sove for kun 29 kr!

Hvad er PLUSbog.dk?
Plusbog er en klub hvor du kan vælge blandt mere end 40.000 bøger, ebøger og lydbøger. Som Plusmedlem får du bøgerne til under indkøbspris og sparer 50-90% selv på de allernyeste bøger.

Her er INGEN købsbindinger og IKKE nogen ”Månedens bog”, som du skal huske at afbestille. I Plusbog bestemmer du helt selv, hvor ofte du ønsker at bestille bøger.

Hvad koster det?
Den første uges medlemskab er gratis og uden binding.
Derefter koster det kun 99 kroner om måneden. Med en besparelse på typisk 100-200 kroner pr. bog, er pengene meget hurtigt tjent ind igen, når du bestiller bøger til dig selv eller som gave. Perfekt her i julen. Sidste år sparede jeg SÅ mange penge ved at melde mig ind og jeg fik købt mange bøger både til mig selv og som julegaver. Du kan altså godt nå at bestille billige bøger i den første uge, hvis du ikke ønsker at blive medlem 🙂

Hvad med udmelding?
Du kan til enhver tid udmelde dig igen på nogle få sekunder via Plusbog.dk. Men jo længere tid du er medlem, jo flere fordele optjener du.

Den eneste hage der er ved det, er at du som almindeligt plusmedlem (du bliver guldmedlem efter 70 dage), betaler en lidt dyrere porto. 19 kr. pr bog – men du sparer stadig penge!

Nu er tippet i hvertfald – igen – givet videre. Jeg selv skal have bestilt en masse kogebøger jeg har haft kig på længe 🙂

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klar til julehygge?