Short week

Yellow spring

REKLAMEganni1

Ganni kommer jeg aldrig udenom når jeg finder favoritter til garderoben. Denne sæson er ingen undtagelse og selvom jeg aldrig har været til farven gul, kan man ikke rigtig komme udenom den i år. Banan t-shirten er allerede revet væk de fleste steder, så hvis du skal have fingrene i den, så skal du skynde dig! Den fås også i en sweat som er ret cool – fed til mine lyse boyfriendjeans tænker jeg 🙂

Ellers har jeg kig på det stribede sæt på collagen. Casual, men lækkert og perfekt med et par klip klappere som jeg elsker 😉 Jeg er normalt ikke til korte nederdele men tror jeg skal give det et forsøg og komme mig over mit ben-kompleks!
ganni3Jeg er fuldstændig vild med kjolerne ovenfor. Hvis jeg skulle giftes igen, så kunne jeg godt have fundet på at kaste mit korpus i sådan en slags kjole. Enkel og smuk med fine detaljer. Suk. Det er lidt fristende at købe den til højre – den kunne nemlig godt gå til brune ben og grove sandaler en varm sommerdag…

Find alle de smukke nyheder HER – der er meget mere end det lille udpluk jeg giver her. Især nogle flotte sorte klassiske styles.

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Short week