Velour crush

Farven rosa

rosa

1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER / 10 HER / 11 HER / 12 HER / 13 HER / 14 HER / 15 HER / 16 HER

reklameny


R O S A  –  J E G  E R  V I L D  M E D  D I G


Det kan ikke komme som nogen overraskelse, at jeg elsker farven rosa. Stort set i alle nuancer faktisk og på samtlige beklædningsdele. Rosa hører sig især til i foråret synes jeg. Eller nej det er faktisk noget pjat for jeg elsker farven året rundt, men det er som om at de forskelige butikker bugner af lækre sager i den nuance, så snart når vi når de nye varer efter januarudsalget! De skriger efter bare at blive klikket hjem og jeg ryger altid i fælden.

Her får i nogle af mine rosa favoritter. Jeg har allerede klikket disse sneakers hjem, da de begyndte at blive udsolgt flere steder. Derudover står denne sweat, cardiganen her samt denne fine nederdel temmelig højt på ønskelisten…

Har i også en ting for rosa?

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velour crush