Når fristelsen er for stor

V for Velour

img_3712


R O S A  V E L O U R  C R U S H


Normalt er jeg ikke meget for at komme ud af min comfortzone, når det kommer til tøj. Jeg går gerne efter det sikre som jeg ved klæder mig nogenlunde, og dæmpede farver som passer til lidt af hvert og sikre materialer. MEN det hænder, at jeg til tider falder for noget jeg bare MÅ eje og som gør at mit hjerte hopper en ekstra gang.

Og det var tilfældet med denne skønne rosa velour blazer fra Sofie Schnoor. Jeg har jo en ting med lyserød – can’t help it. Jeg kan ikke stå for farven, og da så slet ikke kombineret med velour, som jeg tilsyneladende har en ting for dette efterår. Jeg har ellers altid vendt det hvide ud af øjenene, når min mor har kastet en velourdug over spisebordet – men på en blazer er det åbenbart anderledes.img_3718

Jeg har købt den hos Anja – min lokale pusher som nærmest kun bor et stenkast væk. Jeg elsker at støtte en lokal og heldigvis havde Anja taget den hjem til shoppen – for eje den, det måtte jeg!

I dag skulle jeg til lancering af Rudolph Cares nye parfume; Signature Notes, med Cahetu* og jeg synes det var en oplagt mulighed for at indvie den. Tilsat jeans og en t-shirt var det et casual look, som alligevel havde fået et pift – og tilsat Line nye rå støvler blev det et ret fint look, hvis jeg selv skal sige det 😉

Harald var så sød lige at tage er par billeder i regn og blæst, så jeg kunne dele den med jer – for mon ikke der er nogle af jer der også kunne være vild med lidt lyserød velour?

Blazeren er oplagt til julefrokost tænker jeg, hvor arbejdstøjet lige skal piftes en smule op 🙂

Jeg har en str. Medium på til info – må sande at jeg ikke er en str. Small længere – så længe det varer i hvertfald 😉

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

3 kommentarer

 • Louisa

  Hejsa.

  Hvordan er skoene i størrelsen? skal man en str op?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louisa

  ps: Er din model i ruskind eller glat skind?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   De er normale i størrelsen, og sidder super godt 🙂 Mine er glatte.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når fristelsen er for stor