Overdådige kager, søde damer og smuk porcelæn

Striber og alenetid

2018-01-09-14-34-04-2


H O M E   A L O N E


Min dygtige (og mega seje) mand er startet et nyt eventyr rent karrieremæssigt i mandags, hvilket betyder at han den kommende tid er en del ude at rejse. Det er også tilfældet denne uge, hvor jeg har været alene med ungerne et par dage, og så kommer min søde mor nogle par dage, så jeg kan komme op på Cahetu kontoret – og så kunne vi slå to fluer med et smæk og få tøsehygget lidt. Det elsker vi begge to når vi ikke ses så tit – og jeg har også et par unger der glæder sig pænt meget til at mormor kommer.

Jeg elsker at være alene hjemme faktisk. Måske det er fordi Kim stort set altid er hjemme. Forstået på den måde, at han ikke er den udfarende type, som har brug for at være (lige så) social som jeg har – så når han så en sjælden gang er ude, så elsker jeg at have lidt tid for mig selv. Og det føles jo helt åndsvagt at skrive – for selvfølglig kan jeg gøre hvad jeg vil når han er hjemme – men det er bare på en helt anden måde synes jeg. Jeg stornyder at se hvad jeg vil, arbejde når jeg vil, spise guf i sofaen, gå for sent i seng, hygge lidt om ungerne – ja bare gøre tingene en anelse anderledes og lidt mindre struktureret end på en normal hverdag. Mon jeg er den eneste der har det sådan?

Forleden da jeg var nede og proviantere til ungerne og jeg kom jeg til at impulsshoppe denne stribede skjorte forleden. Det må være fordi at jeg den sidste uge har savlet over et lækkert sæt fra Kokoon (elsker det brand) som er på udsalg – men som jeg stadig ikke har råd til. Da denne skjorte så hang i vinduet og blinkede til mig med et prisskilt på 159,- så hoppede jeg i med begge ben. Og den er faktisk meget fin. Selvom der er gået lidt mormorarm i den på billederne – men det er jo ikke skjortens skyld 😉 Jeg valgte den med blå striber, da jeg synes den var fin til jeans. Jeg tænker at den også vil være sød til sommer med et opsmøg på ærmerne. Kvaliteten er jo langt fra Kokoon – men til de penge så var det ok. Den er ret fin på og yderst behagelig pasform.2018-01-09-14-26-36-3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overdådige kager, søde damer og smuk porcelæn